Merhaba,ben bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım.Tam 5 tane yumurtam oluşmuştu.3 tanesi kist olmuş 60,30 ölçülü,çatlayan yumurtam da olmuş.bugün adet günümdü olmadım yarın idrar testi yapıcamHanımlar merhabaAranızda klomen ile hamile kalan yada ikiz gebelik yaşayan var mı? Yada bu tedaviyi kullanıp ‘’yumurtalık kisti ‘’ gelişen???
Ben de de kist oluşuyir çatlatma iğnesiyle,ben 1 hafta günde 2 defa dyufaston kullanıyorum adet oluyorum ve kist de gitmiş oluyoBen mayıs ayında kullandım günde 2 doz. 3 tane yumurtam oluştu ve üçüde çatlatma ignesi ne ragmen catlamayıp kist oluştu. O gunden sonra bütün dengem bozuldu 2 ay adet olmadım bi kaç gün once oldum afedersin ciger parçaları gibi düştü. Doktor bi süre tedavi yi erteleylim rahim cok kalın bu şekilde yapamayız dedi.
Kistim gitti zaten kendiliğinden ama ben 3 gun regl oldum kesildi kist yüzünden sonra da eridi sogan suyu içmiştim. Ama sonraki ay adetim olmadı bu ay doktorum tarlusal verdi ben kullanmadım kendi kendine olsun istedim şükür oldudaBen de de kist oluşuyir çatlatma iğnesiyle,ben 1 hafta günde 2 defa dyufaston kullanıyorum adet oluyorum ve kist de gitmiş oluyo
Hamile mi kaldın?tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşeAllah, banada nasip olsunKistim gitti zaten kendiliğinden ama ben 3 gun regl oldum kesildi kist yüzünden sonra da eridi sogan suyu içmiştim. Ama sonraki ay adetim olmadı bu ay doktorum tarlusal verdi ben kullanmadım kendi kendine olsun istedim şükür olduda
Kız yok adet oldum yani ilaçsızHamile mi kaldın?tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşeAllah, banada nasip olsun
afedersin canm,aklım hamilelik diye cevap veriyo her şeyeKız yok adet oldum yani ilaçsız
İnşeAllah hamile de kalırsın bu ayKız yok adet oldum yani ilaçsız
Bu aya inşallah onzaman seneye bayrama kucagımız dolu geçirelim inşallah saglıkla sıhhatleafedersin canm,aklım hamilelik diye cevap veriyo her şeye
Sonuc ne canım? İnşallah hamilesindir?Merhaba,ben bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım.Tam 5 tane yumurtam oluşmuştu.3 tanesi kist olmuş 60,30 ölçülü,çatlayan yumurtam da olmuş.bugün adet günümdü olmadım yarın idrar testi yapıcam
Benim ignenin 14.gunu idrar testinde cok silik 2.cizgi cikmistiBirazdan idrar testi yapıcam,biliyorum hiç bi şey yok,ama yinede sonucu yazarım
Hanımlar merhabaAranızda klomen ile hamile kalan yada ikiz gebelik yaşayan var mı? Yada bu tedaviyi kullanıp ‘’yumurtalık kisti ‘’ gelişen???
Ya hep çok silik çıkıyo idrar testim 3 gündür yaoıyorum çok silik,bilmiyorum testin kendisinin çizgisi mi ama hiç böyle olmuyordu önceki adetlerimde,bugün adetimden 1 gün geçmiş,yine çoook silikBenim ignenin 14.gunu idrar testinde cok silik 2.cizgi cikmisti
Belki testten ya da sivi alimindan oyledir. 1 gun geçtiği için gebelik varsa kan testinde çıkarYa hep çok silik çıkıyo idrar testim 3 gündür yaoıyorum çok silik,bilmiyorum testin kendisinin çizgisi mi ama hiç böyle olmuyordu önceki adetlerimde,bugün adetimden 1 gün geçmiş,yine çoook silik
Canım geç döllenme olabilir... daha 1 gün gecikmiş regl... bence 4-5 gün snra bidaha kan testi yaptırNegatif çıktı kan testinde yokmuş hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?