Gebeliğe Hazırlık Gebelik..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ragin19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
217
63
98
34
Hanımlar merhaba Aranızda klomen ile hamile kalan yada ikiz gebelik yaşayan var mı? Yada bu tedaviyi kullanıp ‘’yumurtalık kisti ‘’ gelişen???

Ben mayıs ayında kullandım günde 2 doz. 3 tane yumurtam oluştu ve üçüde çatlatma ignesi ne ragmen catlamayıp kist oluştu. O gunden sonra bütün dengem bozuldu 2 ay adet olmadım bi kaç gün once oldum afedersin ciger parçaları gibi düştü. Doktor bi süre tedavi yi erteleylim rahim cok kalın bu şekilde yapamayız dedi.

Hanımlar merhaba Aranızda klomen ile hamile kalan yada ikiz gebelik yaşayan var mı? Yada bu tedaviyi kullanıp ‘’yumurtalık kisti ‘’ gelişen???
Merhaba,ben bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım.Tam 5 tane yumurtam oluşmuştu.3 tanesi kist olmuş 60,30 ölçülü,çatlayan yumurtam da olmuş.bugün adet günümdü olmadım yarın idrar testi yapıcam

Ben de de kist oluşuyir çatlatma iğnesiyle,ben 1 hafta günde 2 defa dyufaston kullanıyorum adet oluyorum ve kist de gitmiş oluyo

Ben de de kist oluşuyir çatlatma iğnesiyle,ben 1 hafta günde 2 defa dyufaston kullanıyorum adet oluyorum ve kist de gitmiş oluyo
Kistim gitti zaten kendiliğinden ama ben 3 gun regl oldum kesildi kist yüzünden sonra da eridi sogan suyu içmiştim. Ama sonraki ay adetim olmadı bu ay doktorum tarlusal verdi ben kullanmadım kendi kendine olsun istedim şükür olduda

Hamile mi kaldın?tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşeAllah, banada nasip olsun

Merhaba,ben bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım.Tam 5 tane yumurtam oluşmuştu.3 tanesi kist olmuş 60,30 ölçülü,çatlayan yumurtam da olmuş.bugün adet günümdü olmadım yarın idrar testi yapıcam
Sonuc ne canım? İnşallah hamilesindir?

Merhaba
Ben temmuz ayinda kullandim cok hizli buyutmus ama catlama oldu yine de. Adet gunu beta hcg 234 cikti. Gelecek hafta kontrole gidicem kese olusacak mi kontrol edecek doktor. Daha once kullandigimda düşmüştü bi hafta sonra.

Benimde 21 milimde ne zaman catlayacagini bilsem testi ona gore yapicam ama malesef catlamasini bilemiyorum dr bu ay kendi haline bırakmıştı 21 milim olunca

Benim ignenin 14.gunu idrar testinde cok silik 2.cizgi cikmisti
Ya hep çok silik çıkıyo idrar testim 3 gündür yaoıyorum çok silik,bilmiyorum testin kendisinin çizgisi mi ama hiç böyle olmuyordu önceki adetlerimde,bugün adetimden 1 gün geçmiş,yine çoook silik

Ya hep çok silik çıkıyo idrar testim 3 gündür yaoıyorum çok silik,bilmiyorum testin kendisinin çizgisi mi ama hiç böyle olmuyordu önceki adetlerimde,bugün adetimden 1 gün geçmiş,yine çoook silik
Belki testten ya da sivi alimindan oyledir. 1 gun geçtiği için gebelik varsa kan testinde çıkar

Bende bu ay 2.kez klomen kullandım ama catlatma iğnesi verilmesi adete 9gun var kasiklarim arada ağrıyor acaba kist mi olustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…