Gebelik

Gizliolsn0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2018
153
65
98
32
Merhaba arkadaşlar. Ben geçen sene 1 kimyasal 1 de dış gebelik yaşadım. Ondan sonra da korunmaya başladım. 2 aydır korunmayı bıraktık. Soğuk algınlığı ile doktora gittim hamilelik olabilir dedim test yaptı beta hcg 24.45 çıktı daha adetime de 5 gün var günüm geçmedi yani. Yarın tekrar doktora gideceğim. Aranızda Adet günü geçmeden erkenden hamile olduğunu öğrenen var mı? Varsa beta hcg değerleriniz kaçtı? Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sevinemedik bile korkuyoruz

Gozunaydin canim degerin cok normal bi arkadas vardi 3 gun kala 47 idi. Seninkide iki katına cikinca 2 gunde. O degere ulasiyo

Maşallah cok güzel değerin arkadaşım.
Inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin.

Hepinize teşekkür ederim gece gece yorumlarınız bi umut oldu bakalım sabah kaç çıkacak. Çok istiyoruz ama yaşadığımız olumsuzluklar korkuttu bizi. Eğer varsa Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inşallah isteyen Herkese de versin

Bizide haberdar et kuzum. Amiinn

Rabbim sağlık versin ikinize de inşallah Kızlar belirtilerinizi yazarmısınız
Battan on gün önce sabahları mide bulantısı akşamları baş dönmesi, sigara içemez olmuştum tadı kötü geliyordu, karnım çok ağrıyordu hatta kendi kendime ne çabuk adet sancısı na başladım bu ay dedim normalde iki üç gün önce olurdu adet ağrılarım, on gün önce olmuştu o karın ağrısı bel ağrısı. Sürekli deprem oluyo sanırdım o kadar ki başım dönerdi.. Akıntım normalde de olurdu ama çoğalmıştı, hasta oldum galiba diye kontrol ederdim o derece. Bir de aşırı göğüs hassasiyeti. Dokunamazdım. Başka aklıma gelen bi şey yok şimdilik

Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
Bende de beyaz akıntı
Hafif bel ağrısı
Hafif adet sancısı yumurtlama günü ilişki oldu ve o günden beri adet sızısı var bacagıma vuruyo
Sağ kasıkta batma özellikle bu sabah cok hissettim
Bat 6 nisan yani 6 gün var psikolojik mi bilmiyorum ama bu agrıları da akıntı da psikolojik olamaz sanırım??

Evet sağ kasıkta batmam da vardı.
Neden olmasın? :)
Bi test yap kız kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…