• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Bana yardım edermisiniz lütfen

• Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4

Elifkoc55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2018
5
1
1
29
Arkadaşlar ben düzenli bi adet gören biriyim 4 kasım da en Son adetini gördüm aralık ayının 2 sinde adet olmam gerekiyor du ama olmadım 5 gün günüm geçti ve ben de 5 aralıkta kan testi yaptirdim beta hcg değerim 4.84 çıktı hemşire bana yarın gel tekrar yapalım dedi ve ben 6 aralık perşembe günü tekrar yaptırdım bu sefer de 5.00 çıktı ve 8 aralık temizlik yaparken biraz fazla zorladım galiba karnım da ağrı olmaya başladı ve pembe bir leke geldi aksami da adet oldum kimi yerleşme kanaması olabilir diyo kimi adet bana yardımcı olabilir misiniz lütfen benim dururumu yaşayan veya bilen biri var mı gebelik olmasa beta hcg hormonu yükselir mi

Kimyasal gebelik olmuş olabilir p.tesi tekrar bi kan testi yaptır garanti olsun canım

canım yukselme olabr gec dollenme olmussa o sekılde olabılıyor. o lekede devamı gelmedıyse yerlesme kanaması olablr.
ben iki kere kımyasal gebelik yasadım. gebelık baslıyo bebek gelısmesinde sorun oluyor vve adetle bırlıkle atılıyor vucuttan . degerlerde 6 8 13 seklınde olur genelde kaset testte sılık cızgı cıkar ama o cızgı hıc kalınlasmaz hep sılık olur

Banada kimyasal gibi geldi arastirirsaniz cok normal bir durum çoğu kadin adet doneminde bunu yaşıyormuş kan vermeseydiniz haberiniz bile olmazdi

Kimyasal gebelik değilmiş gerçek gebelikmis ama temizlik yaparken biraz ağır à zorladım galiba kanamam oldu ve kanamayla beraber düşük oldu dediler malesef :KK43:
İşte değer yükselip düşünce hemen kimyasal deniyor canım. Hayırlısı olsun, aynısı benim de başıma geldi. Tekrar olur tez vakitte inşallah

Kimyasal gebelik değilmiş gerçek gebelikmis ama temizlik yaparken biraz ağır à zorladım galiba kanamam oldu ve kanamayla beraber düşük oldu dediler malesef :KK43:
Çok geçmiş olsun.Uzucu bir durum ama sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebeginiz olacağını düşünerek yeniden motive olmalısınız.Elden ne gelir..

Kızlar 2 dr a gittik ilk dr 582 bhcg ile rahim arkasında sivi birikimi var diş gebelik dedi 582 ilk ögrendigin gün gebeliği 2 gün sonra 976 bhcg diğer dr şimdilik bir sıkıntı görünmüyor dedi kese gözükmez diye korkuyorum sağ kasigimda batmalar Ve yanıyor sol tarafında 4.1cm lik kistim var ve meme uçlarındaki koyuluk kayboldu gebelik belirtilerimi hissetmiyorum artik ve gerçekten sağ tarafım şiddetli yanmaya basladi

Back