Atamıyorum ki kabul etmiyor sayfabi fotograf koymaniz mumkun mu ona gore yorum yapalim .tam anlayamadim cunku
Hamilelikten supheleniyordum adet den 2 gün önce evde test yaptım ama negatif cikti suanda da kasiklarima batmalar oluyor belim de ağrıyor araniz da hamile olup da ilk aylar da adet olan var mı?
Fotografı kırparak koyarsanız yuklenir. Foto kpyarsanız bence daha iyi olur :) ona göre yorumlar yapılır :)Arkadaşlar bu ay ovulasyon testi yapıyorum çatlama olduktan sonra sürekli koyu çizgi çıkıyor aynı Renkte adetimede 8 gün kaldı neden bu şekilde olur
Kırp tatlım fotoyuAtamıyorum ki kabul etmiyor sayfa
Pazar.kızlar bişey sorucam bende ovülasyon kullanıyorum da adetimi 29 eylül cumartesi gecesi gördüm gece 12 12.30 falandı cumartesi mi kabul etmeliyim pazar mı ilk regl gününü ?
Herkes cumartesi dedi amaPazar.
Canım bende ovulasyon testi yapıyorum bu gün 34. yaptım hala t çizgisi silik ya yumurtlamayı kaçırdım ya da daha yumurtlamadım adet te olmadım.C çizgisi kadar net olması gerekiyor T çizgisinin ki yumurtlama olsun. Tez vakitte güzel haberler alırız inşallahEki Görüntüle 2198186 Kızlar bugün öğlen yaptım OVULASYON TESTİ ama silik çıktı ve 10 dakikayı geçti biraz
Koyu olması gerekiyor diyo nette ama
Gebelik testi gibi hafif çıkması yeterli değilmiş doğru mu
TeşekkürlerCanım bende ovulasyon testi yapıyorum bu gün 34. yaptım hala t çizgisi silik ya yumurtlamayı kaçırdım ya da daha yumurtlamadım adet te olmadım.C çizgisi kadar net olması gerekiyor T çizgisinin ki yumurtlama olsun. Tez vakitte güzel haberler alırız inşallah
Peki ne yaptın bir tedavi falan oldumuTeşekkürler
Yapmayı bıraktım çoktan
Hiç faydası olmuyo bana
Sağolun
OlmadımPeki ne yaptın bir tedavi falan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?