- 25 Aralık 2017
- 7
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi Mucizemibeklerken41
-
Merhaba.. sat 24 kasım normalde dün adet günümdü idrar testinde 2. Çizgi silik çıktığı için acilde gebelik testi yaptırdım sonucum 85.1 akşama doğru açık kahve rengi akıntı gibi bişey farkettim birazda karın ağrım oldu bu yerleşme kanaması olabilirmi gebelik varmı sizce bugünde yine açık kahve rengi leke gördüm tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim
Keske hemen gitseydin dusuk onleyici igne yaparlardi gebelik var tabii ama cok yeni kendin8 koruman lazim mumkun oldugunca yatmalısın yuksege uzanma temizlik yapma acile gidersen hemen igne yaparlar ve hap verirler kanamalari ihmal etmemek lazimBen lekelenmeler olunca iki gün üst üste korktum kimyasal gebelik falan olur diye yarın gidicem dra inşallah değerim düşmez
Keske hemen gitseydin dusuk onleyici igne yaparlardi gebelik var tabii ama cok yeni kendin8 koruman lazim mumkun oldugunca yatmalısın yuksege uzanma temizlik yapma acile gidersen hemen igne yaparlar ve hap verirler kanamalari ihmal etmemek lazim
bilmiyordum teşekkür ederim cavap için
iyi hadi allah analı babalı büyütsün sağlıkla huzurla dua et darısı başımıza dua etBu gün kan verdim değerim 282 olmuş çok şükür
ya bende sorim normalde geçen hafta adet günümdü yani 23 aralıktı adet günüm ama 3-4 gün leke geldi ve bidaha adet olmadım geçen idrar testi yaptım ama negatif sizce tekrar test yaptırmalımıyım bu yerleşme kanaması olabilirmi
canım idrar testi yaptınmı tekrar?
yok yapmadım bidaha ama ne zaman yapmam gerekiyor gecikincemi normalde ben bu lekeler geldiğinde yaptım ama
tatlım sen şimdi bana kaç günde bir adet oldugunu ve bat ını söylermisin?
benim adetim düzensiz zaten yani 35 günde bir bazen 2 ay olmadığı oluyor pko olduğu için ve tirodim var en son 8 aralıkta ve sonraki gün ilişki yaşadık
tatlım düzensizse yumurtlama zamanın değişebilir
geç döllenme olabilir
ama gün aşırı ilişkiyi ihmal etmeyin
evet ihmal etmiyoruz ama bi başka belirtim ayaklarım üşüyor çok sık idrara çıkıyorum bilmiyorum sence bi kan testi yaptırsammı
canım kan testi kesin sonuç verir
aslında işte bunun için ovu testi iyi
yumurtanın çatladıgı günü bilsen döllenme zamanını ve sonucun ne zaman cıkacagını da bilirsin
işte pepaap diye bir uygulama var geçen ay adet tarhimi girdiğimde 8 aralık yüsek yumurtlama günü gösteriyodu ama ne kadar doğru bilemem en iyisi ovülasyon testi almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?