Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

allaha sukur canim dusmus ya prolaktin rabbim en kisa surede hayirlisiyla verir bir bebek. Aslinda 4 ay uzun bir sure degil o kadar insanlar var hic bir sorun yokken 1 yil bile bekliyor. Anladim canim demekki 7 hafta civarinda kalbi durmus. Cok uzucu bir durum ben bile hala korkuyorum. hic yasamadim oyle birsey ama yinede insan tedirgin oluyor. Etrafimizda herkezede soylemedik daha. 12 haftayi tam doldurmami bekliyoruz hayirlisiyla haftaya ultrasonum var o da guzel cikarsa hayirlisiyla rahatlicam.

Forumlar gir. Aşağı doğru in. Gebeliğe hazırlığa tıkla. Sağ üstte "Yeni konu aç" var ona tıkla.

Aminn canım inşallah . söyleme derim inşallah rabbim bi daha yaşatmasın kimseyede banada sağ salim kucağına alırsın inşallah :)

Belki konuyla alakalı degil ama Slm bende araniza yeni katildim hem estrofem kullaniyorum hem crinone jel kullaniyorum doktorum ilaclar bitince test yap dedi benim gibi olanın
ız varmı acaba bana yardım edin

Belki konuyla alakalı degil ama Slm bende araniza yeni katildim hem estrofem kullaniyorum hem crinone jel kullaniyorum doktorum ilaclar bitince test yap dedi benim gibi olanın
Hiç bi bilgim yok canım gebe kalmak için mi kullanıyosun tedavi amaçlımı biraz daha açarsan konuyu belki yardımcı olablrm:/

Folik asit gibi bir ilaçmı yoksa tüp bebek tedavisi falanmı görüyosun .Östrjn hormonunda bi sıkıntı çıktımı ?

Folik asit gibi bir ilaçmı yoksa tüp bebek tedavisi falanmı görüyosun .Östrjn hormonunda bi sıkıntı çıktımı ?
Hayır bi sıkıntı çıkmadı folik asitte kullanıyorum biran evvel cocuk sahibi olmak istiyorum demistim doktora

Benim bi iş arkadaşım vardı şu an görüşmüyorum. O zamanlar ben bekardım anlatıyordu ama cok ilgim olmadıgı için anlayamıyordum o kadar şimdiki gibi. Onda da yüksekti ve 2 düşğk yapmıstı, tedavi gördü ve sonra hamile kaldı doktor kontrolünde su an cocugu büyüdü . İnşallah senin de öyle olur , bir örnek olay anlatayım dedim en azından ama başka bir bilgim yok tabi sorduklarınla alakalı .

Sağol canım yinede ama inşallah rabbim 2.ci bi kötü sonuç yaşatmaz sağ salim alırız kucağımıza .

Benimde aynı oldu bebek daha 1 aylık falandı düştü kendiliğinden diştiniz kullandım düştü prolaktinim 3 yıl oldu hala yok maalesef herkeste farklı işte Allah yardımcımız olsun

Arkadaşlar ben gebelik tedavisi gormeye baslamıştım bana doktor ilaçlar bitiminde adet öncesi test yaptır demişti dün kan testi yaptırdım acilde.beta hcg 0.4 çıktı yani negatif tabi üzüldüm.sizce adet olmama ihtimalim varmı yani bir ümit gebis olabilirmiyimki benim gibi yasayıp hamile olan varmı nolur beni cevapsız bırakmayın.teşekkür ederim

5 altındaki bütün değerler negatifdir canım boşuna ümitlenme bence beklentiye girip sonuç alamamak daha çok üzüyor bi kaç gün içinde regl olacaksın maalesef milyon kere yaşadım bunu

Ümitlenmiyorum canım ama Allahtan ümit kesilemz diye bi umut yaşıyorum ama üzülecegimide biliyorum
Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin .Bende hastaneden geliyorum şimdi klomen kullandım bu ay yumurtan çatlamak üzere dedi ve iki gün ilişki söyledi nasıl sonuçalnr bilmiyorum hayırlısı artık

Kasıklarımda çok tuhaf ağrılar var çatlamak üzere olduğu için dedi ama bilemiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…