- 14 Kasım 2016
- 710
- 382
- 103
- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
Yumurtlama donemindesin
bu dönemde mi ilişki olmalıydı bebek için?
Aynen ihtimal artıyor bu dönemde. Korunmayı bırakınca ilk ay farklılıklar olabilir böyle.
ay bende umutlandım belirti falandır belki diye :) neyse çalışmalara devam :) verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim
Cnm herkesin yumurtlama günü farklı. Bende hep 14. Gün zannederdim. Ama benim yumurtlama günüm 23. Gündü.hanımlar merhabalar..
biz eşimle bebek düşünmeye karar verdik. şimdi sizlerden net bilgi alabilmek için açık açık yazacam herşeyi.
25 eylül de adet oldum, ayın 8inde de ilk korunmasız ilişki oldu. son 2-3 gündür bildiğiniz adet ağrısı çekiyorum. çok bi zaman geçmediği için test almadım veya kan testinde henüz çıkmaz diye kan testi de yaptırmadım. bu ağrılar nedir sizce?
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucagınaMerhabalar benim adetim 6 gün geçikti bugün test yaptırdım kan testte pozitifyazıyor ve değerim 983.64 yarın doktora gideceğim çok heyecanlıyım Hamileyim değil mi
Çok teşekkür ederim canım Amin inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla al kucagına
Cnm herkesin yumurtlama günü farklı. Bende hep 14. Gün zannederdim. Ama benim yumurtlama günüm 23. Gündü.
Emin olmak için yumurtlamayı gösteren testler yapmanız gerek.
İnşallah gebe kalırsın cnm. Benim bir haftayı geçmişti kanda çıkmıştı. Gerçi ben hamile olduğumu bilmiyordum bile, aynı adet sancım vardı. Ben cilt doktorına gitmiştim başka sebepten, orda kan tahlilinde öğrenmiştik.teşekkür ederim. yine de ilk ya çok heycanlıyım :) ilk gebelik testini ne zaman yapayım? her yer adet gecikince diye yazmış ama öncesinde çıkma ihtimali yokmu? bide kan testini şimdi yaptırsam varsa çıkmaz mı?
İnşallah gebe kalırsın cnm. Benim bir haftayı geçmişti kanda çıkmıştı. Gerçi ben hamile olduğumu bilmiyordum bile, aynı adet sancım vardı. Ben cilt doktorına gitmiştim başka sebepten, orda kan tahlilinde öğrenmiştik.
Bizimki tamamen farklı olay bizim 4 negatif tüp bebek denememiz vardı.
Ama bu gebeliğiminden önce yumurtlama testi yapmıştık sonuç positifti.
İnşallah Rabbim isteyen herkese versin.normalde ben adet olmadan 1 hafta 10 gün önce hep ağrım olur ama en fazla 1 gün sürer. şimdi 4-5 gündür ağrıyo. tabi hava değişimi de var üşütmüşte olabilirim
İnşallah Rabbim isteyen herkese versin.
Cnm gelişmeleri yaz, güzel haberlerini bekliyoruz
Cnm inşallah hayırlı haberler alırsın, gelişme olursa haber çdsr et. Stres yapma sakınBaya geç oldu ama :) o ay malesef bebiş olmadı umudum bu aydan :) 2 gündür mide bulantısı çekiyorum gece hastaneye gitmek zorunda kaldım bakalım bu ay bebiş gelecek mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?