• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik...

muzdaripgelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
710
382
103
hanımlar merhabalar..

biz eşimle bebek düşünmeye karar verdik. şimdi sizlerden net bilgi alabilmek için açık açık yazacam herşeyi.
25 eylül de adet oldum, ayın 8inde de ilk korunmasız ilişki oldu. son 2-3 gündür bildiğiniz adet ağrısı çekiyorum. çok bi zaman geçmediği için test almadım veya kan testinde henüz çıkmaz diye kan testi de yaptırmadım. bu ağrılar nedir sizce?

Merhabalar benim adetim 6 gün geçikti bugün test yaptırdım kan testte pozitifyazıyor ve değerim 983.64 yarın doktora gideceğim çok heyecanlıyım Hamileyim değil mi

adetin 1. gününden itibaren sayılılp 14. günü yumurtlama oluyor. gün aşırı ilşkiye giriliyor. 18.güne kadar filan sizin ağrınız yumurta çatlama ağrısı olabilir. yani bn böyle biliyorum.

Kızlar tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Eşimle yumurtlama olduğu hafta bilinçli birliktelik yaşadık. Çocuk istiyoruz ama benim şuan adetime 10 gün acayip derecede halsizim başım ağrıyo ufaktan bulantım var karnım şiş gaz problemim var ve ateşim çıkıyo. Bu hamilelik belirtisimidir. İlişkden 10 gün içinde belirti verirmi. Adet dönemlerimde hiç böyle olamadım olduğumu bile farketmediğim zamanlar olurdu.

Son düzenleme:
hanımlar merhabalar..

biz eşimle bebek düşünmeye karar verdik. şimdi sizlerden net bilgi alabilmek için açık açık yazacam herşeyi.
25 eylül de adet oldum, ayın 8inde de ilk korunmasız ilişki oldu. son 2-3 gündür bildiğiniz adet ağrısı çekiyorum. çok bi zaman geçmediği için test almadım veya kan testinde henüz çıkmaz diye kan testi de yaptırmadım. bu ağrılar nedir sizce?
Cnm herkesin yumurtlama günü farklı. Bende hep 14. Gün zannederdim. Ama benim yumurtlama günüm 23. Gündü.
Emin olmak için yumurtlamayı gösteren testler yapmanız gerek.

Cnm herkesin yumurtlama günü farklı. Bende hep 14. Gün zannederdim. Ama benim yumurtlama günüm 23. Gündü.
Emin olmak için yumurtlamayı gösteren testler yapmanız gerek.

teşekkür ederim. yine de ilk ya çok heycanlıyım :) ilk gebelik testini ne zaman yapayım? her yer adet gecikince diye yazmış ama öncesinde çıkma ihtimali yokmu? bide kan testini şimdi yaptırsam varsa çıkmaz mı?

teşekkür ederim. yine de ilk ya çok heycanlıyım :) ilk gebelik testini ne zaman yapayım? her yer adet gecikince diye yazmış ama öncesinde çıkma ihtimali yokmu? bide kan testini şimdi yaptırsam varsa çıkmaz mı?
İnşallah gebe kalırsın cnm. Benim bir haftayı geçmişti kanda çıkmıştı. Gerçi ben hamile olduğumu bilmiyordum bile, aynı adet sancım vardı. Ben cilt doktorına gitmiştim başka sebepten, orda kan tahlilinde öğrenmiştik.
Bizimki tamamen farklı olay bizim 4 negatif tüp bebek denememiz vardı.
Ama bu gebeliğiminden önce yumurtlama testi yapmıştık sonuç positifti.

İnşallah gebe kalırsın cnm. Benim bir haftayı geçmişti kanda çıkmıştı. Gerçi ben hamile olduğumu bilmiyordum bile, aynı adet sancım vardı. Ben cilt doktorına gitmiştim başka sebepten, orda kan tahlilinde öğrenmiştik.
Bizimki tamamen farklı olay bizim 4 negatif tüp bebek denememiz vardı.
Ama bu gebeliğiminden önce yumurtlama testi yapmıştık sonuç positifti.

normalde ben adet olmadan 1 hafta 10 gün önce hep ağrım olur ama en fazla 1 gün sürer. şimdi 4-5 gündür ağrıyo. tabi hava değişimi de var üşütmüşte olabilirim

Bi on gün önce falan belirtilerimi yazmıştım dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. Tabiki negatifti sonuç ama benim içimde bi ümit adetimi beklemem lazım diyodu şimdi adetimin üstünden bir gün geçti ve ben adet olmadım. Bugün yemek yaparken birden sağ kasığım batmaya başladı bi anda bi mide bulantısı ve ateşle kendimi yatakta buldum. Pazartesiye kadar daha beklicdm ama sizce bu hamilelik belirtisimidir? Adetlwrim çok düzenlidir daha önce hiç geçikme yaşamadım şuan idrar testi yapsam çıkarmı

Merabalar bende hep bu siteyi takip ediyordum destek ilgi alaka cok guzel ve ozel burda artık bende üye olup sizlerle paylaşımlar yapmak istedim sevincimize üzüntümüze ortak olmak güzel insan herkese anlatmıyor cevresındekı bazen cekınıyor bizde eşimle artık bi bebek istiyoruz şuan adetime beş gun var bu yumurtlama gunumu baya baya hıssettım kasığımda ağrı bacagıma vuran sancıda vardı ve akıntım da yumurtlama akıntısı seklındeydı yumurtlama gununden ıtıbaren aşırı göğüs hassiyetim ve ara sıra kasık ağrılarım oldu hep inşallh bu ay bi bebiş haberii alırımmm cok istiyrmmm :anne:

Back