• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Doktor önerebilir tabi de devlet karşılamıyor o nedenle eczaneye gidip direkt alabilirsiniz ikisininde cesitli markalari var hepsi ayni ise yarıyor butcenize gore birini almanizi tavsiye ederim
Him bnde aslimda 4 mg bir folic asit var onu devam ettirsem olurmu doktor 3ay omce verdi bnde 1ay kadar kullandim aonra biraktim umutunca icmeyi icmemeye basladim

Kizlar yarin yani cuma gunu saat 00:09 bugun oluyor yani zilhicce ayinin 3 . Gunundeyiz bebis isteyenler bunu paylassin yaysin bebek hasretimiz sona ersin hayirlisiyla rabbim dualarimizi kabul etsin insallah

Eklentiler

• FB_IMG_1503592214431.jpg
    FB_IMG_1503592214431.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba Bende aranıza yeni katıldım.kocamann bir kızım var 8 yaşında bizde ikinci çocuğumuzu yapmaya karar verdik adetim 1 hafta geçti ama test yapmaya cesaretim yokkk çünkü bir keresinde 1hafta sonra gelmişti .Sanki böyle adet olcakmisim Gibi ama yok gelmiyor yinede ins hamileyimdir da edin

Merhaba Bende aranıza yeni katıldım.kocamann bir kızım var 8 yaşında bizde ikinci çocuğumuzu yapmaya karar verdik adetim 1 hafta geçti ama test yapmaya cesaretim yokkk çünkü bir keresinde 1hafta sonra gelmişti .Sanki böyle adet olcakmisim Gibi ama yok gelmiyor yinede ins hamileyimdir da edin
Canim b.nde yeniyim agri adet sancisi gibi .alt karinda ve kasiklarda degilmi

Back