• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Demirali333

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
33
Puanlar
8
Merhaba ben yeni katildim burayada bugun kan testi yaptirdim ve degerim 3.3 cikti bu ne demek oluyor soktor sınirdasin dedi ?gebwlik varmi yokmu

Merhaba ben yeni katildim burayada bugun kan testi yaptirdim ve degerim 3.3 cikti bu ne demek oluyor soktor sınirdasin dedi ?gebwlik varmi yokmu
Benim 2 di ilk baktirdigimda 2 hafta sonra gittiğimde kalp atislarini duydum canim inşallah hamilesindir simdi yolun yarisindaym

2 nin alti bildigim kadariyla oluyor canim iki gün sonra tekrarla iki kati cikmis olursa gebelik vardır

Canım 5 ve üzeri gebelik kabul ediliyor ama 3.3 az değil bebeğin sana tutunmaya çalışıyor lütfen dinlen ve 2 gün sonra kan testini tekrarla 2 katı kadar çıkmalı en az ki gebelik oluşuyor dönebilelim

Inşallah allah gönlüne göre verir ama dinlenmeyi ihmal etme..

Canım 5 ve üzeri gebelik kabul ediliyor ama 3.3 az değil bebeğin sana tutunmaya çalışıyor lütfen dinlen ve 2 gün sonra kan testini tekrarla 2 katı kadar çıkmalı en az ki gebelik oluşuyor dönebilelim

Inşallah allah gönlüne göre verir ama dinlenmeyi ihmal etme..
Benim 2 kusurdu gebelik var dediler

Benim 2 kusurdu gebelik var dediler
Valla canım 2 yıldır gebelik için uğraşıyorum 5 ve üzeri gebelik
1.2 çıktı mesela ve regl oldum sıfır değil yani alt sınır
Ama konu sahibinin bence geç döllenme olmuş olabilir değer yükselir inşallah 3.3 az değil çünkü 5 e 1.7 kalmış bu değer her 2 günde bir 1.7 katı artmalı sağlıklı gebelik için

Başka bir örnek vereyim kimyasal gebelik yaşadım ve düşük yaptım sabah kan verdim 37 cikti akşama regl dum böyle de birşey

Valla canım 2 yıldır gebelik için uğraşıyorum 5 ve üzeri gebelik
1.2 çıktı mesela ve regl oldum sıfır değil yani alt sınır
Ama konu sahibinin bence geç döllenme olmuş olabilir değer yükselir inşallah 3.3 az değil çünkü 5 e 1.7 kalmış bu değer her 2 günde bir 1.7 katı artmalı sağlıklı gebelik için

Başka bir örnek vereyim kimyasal gebelik yaşadım ve düşük yaptım sabah kan verdim 37 cikti akşama regl dum böyle de birşey
Yani pek guvenilmeyebiliyor diyorsun ? İnsallah ya birde zaten kasik agrilarimm var 5dk ya bir surekli oluyor ayni adet sancisi gibi bi farki yok ve 8 gundur bu kasik agrisini cekiyorum hala da var belime vuruyor ve gofuslerde felanda bi degisim var

Yani pek guvenilmeyebiliyor diyorsun ? İnsallah ya birde zaten kasik agrilarimm var 5dk ya bir surekli oluyor ayni adet sancisi gibi bi farki yok ve 8 gundur bu kasik agrisini cekiyorum hala da var belime vuruyor ve gofuslerde felanda bi degisim var
Hayır canım yanlış anladın değerin yükselirse hamileliğin garanti ama 3.3 sanki yeni tutunmaya çalışıyormuş gibi anladım mi kritik bir dönem yani bu dönemde dinlenmelisin ki bebek tutunsun değer artsın

Geç döllenme olabilir büyük ihtimalle çünkü regl tarihin geçmiş bende regle 4 gün kala 77 çıkmıştı ama sonuc olumsuz oldu

Değerim düşük ta da yüksek olması önemli değil sadece düzenli olarak artması önemli

2 gün sonra tekrarla inşallah değerin artacaktır o zaman bizlerle paylaş
Bu durumda da psikolojini yüksek tut bebeğim benimle de
Ben sadece tıbben bu değerin 0 5 arası negatif olduğunu söylüyorum şu ana kadar 5 6 tane kanda b hcg ye baktirdim hepsinde böyle yazıyordu

Hayır canım yanlış anladın değerin yükselirse hamileliğin garanti ama 3.3 sanki yeni tutunmaya çalışıyormuş gibi anladım mi kritik bir dönem yani bu dönemde dinlenmelisin ki bebek tutunsun değer artsın

Geç döllenme olabilir büyük ihtimalle çünkü regl tarihin geçmiş bende regle 4 gün kala 77 çıkmıştı ama sonuc olumsuz oldu

Değerim düşük ta da yüksek olması önemli değil sadece düzenli olarak artması önemli

2 gün sonra tekrarla inşallah değerin artacaktır o zaman bizlerle paylaş
Bu durumda da psikolojini yüksek tut bebeğim benimle de
Ben sadece tıbben bu değerin 0 5 arası negatif olduğunu söylüyorum şu ana kadar 5 6 tane kanda b hcg ye baktirdim hepsinde böyle yazıyordu

Regl ağrısı ile hamilelik belirtisi aynı her an kan gelecek diye beklersin ama gelmez bu iyi bir şey şikâyetçi olma
Dinlen yukarilardan birşey almamaya calis
Meyve sebzeleri çok iyi yika
Kedi köpek evde beslemiyorsan dışarıda uzak dur
Sucuk iyi pişmemiş et salam yeme
Taze maydanoz nane yeme
Bol proteinle beslen

Çok sıcak suyla duş alma
Bu kadar bol sans

Tesekkur ederimm canm haber ederim mutlaka tamam pozitifimmm pozitif dusunucemm allahin izniyle olucakk ilk gebeligim olucak cunku 1 yillik evliyimm desteginiz icin tesekkur ederim

Regl ağrısı ile hamilelik belirtisi aynı her an kan gelecek diye beklersin ama gelmez bu iyi bir şey şikâyetçi olma
Dinlen yukarilardan birşey almamaya calis
Meyve sebzeleri çok iyi yika
Kedi köpek evde beslemiyorsan dışarıda uzak dur
Sucuk iyi pişmemiş et salam yeme
Taze maydanoz nane yeme
Bol proteinle beslen

Çok sıcak suyla duş alma
Bu kadar bol sans
Cok tesekkur ederimm onerilerin icin bu arada yasiniz kacti ?

Back