- Emoji Skoru
- 33
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi Demirali333
Merhaba ben yeni katildim burayada bugun kan testi yaptirdim ve degerim 3.3 cikti bu ne demek oluyor soktor sınirdasin dedi ?gebwlik varmi yokmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 2 di ilk baktirdigimda 2 hafta sonra gittiğimde kalp atislarini duydum canim inşallah hamilesindir simdi yolun yarisindaymMerhaba ben yeni katildim burayada bugun kan testi yaptirdim ve degerim 3.3 cikti bu ne demek oluyor soktor sınirdasin dedi ?gebwlik varmi yokmu
Hayrli haberlerini bekliyorum adet günün geçti miİnsallah ya cunku negatif olsaymis 0 olurmus deger cok istiyorum cunku
2gun gecti canm daha
Benim 1 gün geçmişti dayanamamistim girmiştim acilden vermistm yalan söyleyerek köye gdcm minibüse yetismem lazim diye2gun gecti canm daha
Of hic bilmiyorum ya psikolojim berbat olmasaydi eger baslangici 0 olurdu sonuç kafam karmakarisikminibüse
Canım 5 ve üzeri gebelik kabul ediliyor ama 3.3 az değil bebeğin sana tutunmaya çalışıyor lütfen dinlen ve 2 gün sonra kan testini tekrarla 2 katı kadar çıkmalı en az ki gebelik oluşuyor dönebilelimMerhaba ben yeni katildim burayada bugun kan testi yaptirdim ve degerim 3.3 cikti bu ne demek oluyor soktor sınirdasin dedi ?gebwlik varmi yokmu
Bence hamilesin şimdiden pskoljin bzlms skma canini kafani rahat TT ve su içmeyi ihmal etme ilk haftalar çok önemliOf hic bilmiyorum ya psikolojim berbat olmasaydi eger baslangici 0 olurdu sonuç kafam karmakarisik
Benim 2 kusurdu gebelik var dedilerCanım 5 ve üzeri gebelik kabul ediliyor ama 3.3 az değil bebeğin sana tutunmaya çalışıyor lütfen dinlen ve 2 gün sonra kan testini tekrarla 2 katı kadar çıkmalı en az ki gebelik oluşuyor dönebilelim
Inşallah allah gönlüne göre verir ama dinlenmeyi ihmal etme..
İnsallah canim ya dinlenmeye calisiyorimm bol boliçmeyi
Valla canım 2 yıldır gebelik için uğraşıyorum 5 ve üzeri gebelikBenim 2 kusurdu gebelik var dediler
Yani pek guvenilmeyebiliyor diyorsun ? İnsallah ya birde zaten kasik agrilarimm var 5dk ya bir surekli oluyor ayni adet sancisi gibi bi farki yok ve 8 gundur bu kasik agrisini cekiyorum hala da var belime vuruyor ve gofuslerde felanda bi degisim varValla canım 2 yıldır gebelik için uğraşıyorum 5 ve üzeri gebelik
1.2 çıktı mesela ve regl oldum sıfır değil yani alt sınır
Ama konu sahibinin bence geç döllenme olmuş olabilir değer yükselir inşallah 3.3 az değil çünkü 5 e 1.7 kalmış bu değer her 2 günde bir 1.7 katı artmalı sağlıklı gebelik için
Başka bir örnek vereyim kimyasal gebelik yaşadım ve düşük yaptım sabah kan verdim 37 cikti akşama regl dum böyle de birşey
Hayır canım yanlış anladın değerin yükselirse hamileliğin garanti ama 3.3 sanki yeni tutunmaya çalışıyormuş gibi anladım mi kritik bir dönem yani bu dönemde dinlenmelisin ki bebek tutunsun değer artsınYani pek guvenilmeyebiliyor diyorsun ? İnsallah ya birde zaten kasik agrilarimm var 5dk ya bir surekli oluyor ayni adet sancisi gibi bi farki yok ve 8 gundur bu kasik agrisini cekiyorum hala da var belime vuruyor ve gofuslerde felanda bi degisim var
Hayır canım yanlış anladın değerin yükselirse hamileliğin garanti ama 3.3 sanki yeni tutunmaya çalışıyormuş gibi anladım mi kritik bir dönem yani bu dönemde dinlenmelisin ki bebek tutunsun değer artsın
Geç döllenme olabilir büyük ihtimalle çünkü regl tarihin geçmiş bende regle 4 gün kala 77 çıkmıştı ama sonuc olumsuz oldu
Değerim düşük ta da yüksek olması önemli değil sadece düzenli olarak artması önemli
2 gün sonra tekrarla inşallah değerin artacaktır o zaman bizlerle paylaş
Bu durumda da psikolojini yüksek tut bebeğim benimle de
Ben sadece tıbben bu değerin 0 5 arası negatif olduğunu söylüyorum şu ana kadar 5 6 tane kanda b hcg ye baktirdim hepsinde böyle yazıyordu
Regl ağrısı ile hamilelik belirtisi aynı her an kan gelecek diye beklersin ama gelmez bu iyi bir şey şikâyetçi olmaYani pek guvenilmeyebiliyor diyorsun ? İnsallah ya birde zaten kasik agrilarimm var 5dk ya bir surekli oluyor ayni adet sancisi gibi bi farki yok ve 8 gundur bu kasik agrisini cekiyorum hala da var belime vuruyor ve gofuslerde felanda bi degisim var
Cok tesekkur ederimm onerilerin icin bu arada yasiniz kacti ?Regl ağrısı ile hamilelik belirtisi aynı her an kan gelecek diye beklersin ama gelmez bu iyi bir şey şikâyetçi olma
Dinlen yukarilardan birşey almamaya calis
Meyve sebzeleri çok iyi yika
Kedi köpek evde beslemiyorsan dışarıda uzak dur
Sucuk iyi pişmemiş et salam yeme
Taze maydanoz nane yeme
Bol proteinle beslen
Çok sıcak suyla duş alma
Bu kadar bol sans