How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebelik zehirlenmesi:((

zuzumcum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
75
1
26
Kocaeli
Arkadalar 27 haftalık hamileyken gebelik zehirlenmesi sonuçu bebeğimi aldılar. Oğlum küvezde hayata tutunamadı onu kaybettik acım çok büyük sezeryan oldum bu şekilde bebeğini kaybeden varmı araştırıldımı ve sonuçları nelerdi. Yazarsanız sevinirim 1 hafta oldu kaybedeli sebebini o kadar merak ediyorum ki benimi bir hatam oldumu.

Arkadalar 27 haftalık hamileyken gebelik zehirlenmesi sonuçu bebeğimi aldılar. Oğlum küvezde hayata tutunamadı onu kaybettik acım çok büyük sezeryan oldum bu şekilde bebeğini kaybeden varmı araştırıldımı ve sonuçları nelerdi. Yazarsanız sevinirim 1 hafta oldu kaybedeli sebebini o kadar merak ediyorum ki benimi bir hatam oldumu.

Basin sagolsun rabbim tekrar yasatmasin ins
Benim iki tanidigimin basina geldi 27 ve 28 hftalikken bebekleri 600 ve 800 gramdi
Onlarin bebekleri yasiyor iki yasini gectiler
Ancsk bunun anneyle bi ilgisi yok engel olabilecegin birsey degil kendini uzme
Rabbim en kisa surede saglikli bir evlat versin ins

geçmiş olsun. geçen yıl bu tarihlerde bende aynı hastalıktan bebeğimi kaybettim. henüz daha 23 haftalıktı bebeğim. 5 hafta hastanede kaldık daha sonra sezeryan oldum ama 10 gün yaşayabildi kızım. bu hastalığın neden kaynaklandığı tam olarak bilinmiyor ama kan pıhtılaşması olabiliyormuş altında yatan neden.
sana tavsiyem bir üniversite hastanesine gidip detaylı tetkikler yaptırman. benim genetik olarak pıhtılaşma problemim varmış.şimdi ikinci defa denemek istiyorum . ama çok daha dikkat etmek gerekiyor, doktorum hamileliğimi yatarak geçirmem gerektiğini ve yağsız ve tuzsuz beslenmem gerektiğini söyledi.inş bir daha böyle şeyler yaşamayız

Son düzenleme:
genelde yuksek tansiyon kaynakli ve asiri kilolularda hepsinde degilde olabiliyor..vucudda odem olusuyor buda hamileyi zehirlemeye basliyor.20 haftalarda genelde cikiyor ve ilk hamileliklerde oluyor.allah yardim etsin

eger bir daha hamile kalirsan insallah bol bol su icmeyi ihmal etme en az 3 lt vucudundan ne kadar atarsan odemi o kadar kolay atlatirsin..birde calsuyum magnezyum karisik haplar var onlardan mutlaka kullan..doktorunada aspirini danis ve ona gore kullan kanin sulansin diye

tekrar gecmis olsun...

tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştım bütün gebeliğim boyunca hep dikkat ettim kan sulandırıcı hapdan tutun günlük igneye kadar her şeyi denedim 2 lt su içtim magnezyum ve kalsiyum kullanmadım decavit , ferrumfort ve omega 3 kullandım ve sürekli yattım 15 günde birde takip ediliyordum. Rabbim nasip etmedi kucağıma alayım dün doktorumla görüştüm bana damarlarımda romatizma olabileceğini söyledi. Derinceye veya kartal araştırmaya gitmemi söyledi biraz toparlanıp gitmeyi düşünüyorum iyice araştırıp inşallah diğer hamileliğimde aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum mutlaka size yazıcam yardımlarınız için çok teşekür ederim...

Back