gebelik warmı*

meeleekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
İzmir
arkadaşlar ben ocak 4adet oldum test yaptım pozitif dok.gittim ultrosonda gözükmedi folik asit verdiler ve farlutal verdiler 8gün sonra tekrar gel dediler az kahferengi bi akıntım var kasıklarımda ara ara agrı oluyo sizce gebelik varmı.

bende de aynı şekilde oldu doktorda ilk muayenede gözükmedi bi daha ki gidişinde umarım görünür kahverengi lekelenme içinse şu anda progestan kullanıyorum onu da mutlaka doktoruna bildir ilaç verecektir allah kucağına almayı nasip etsin

umarım wardır varsa gelişimi için iyi oldunu söylediler yoksada adet görcemi söylediler bilmemek çok kötü malesef.

embriyonun oluşması zaman alıyor canım iyi bir ultrason aletinde görünebiliyor ben 6 hafta 5 günlükken gördüm bebeiğimi ultrasonda acele etme stres yapma sakın sadece sabırla bekle allah sağlıkla kucağına versin inşalla

inş canım teşekkür ederim bilgin için allahım sanada kucagına almayı nasip etsin.

canım merhabalar.farlutal benım bıldıgım adet söktürücü bi ilaç.zararlı olmaz mı bebek varsa

arkadaşlar ben ocak 4adet oldum test yaptım pozitif dok.gittim ultrosonda gözükmedi folik asit verdiler ve farlutal verdiler 8gün sonra tekrar gel dediler az kahferengi bi akıntım var kasıklarımda ara ara agrı oluyo sizce gebelik varmı.

canım farlutal adet söktürücü ilaç niye verdiler ki
testinin pozitif olduğunu söylemedinmi
bebek veye kese ancak 5 ve üst haftalarında görünür
farlutalı kullanma bekle canım

Canım kahverengi adet olman gereken gün mü geldi hala geliyor mu? Kan testi yaptırmadın mı? Kasıklarındaki ağrı normal; hamileysen de kasıkların adet olcakmışsın gibi ağrıyor çünkü

bende de aynı şekilde oldu doktorda ilk muayenede gözükmedi bi daha ki gidişinde umarım görünür kahverengi lekelenme içinse şu anda progestan kullanıyorum onu da mutlaka doktoruna bildir ilaç verecektir allah kucağına almayı nasip etsin

kahverengi lekelenmeiçin progestan demişsin canım acaba o ne işe yarıyor bende de kahverengi akıntı vardı 3 -4 gün bana bişey vermemişti doktor daha sonra da düşük yaptım zaten

umarım wardır varsa gelişimi için iyi oldunu söylediler yoksada adet görcemi söylediler bilmemek çok kötü malesef.

ben sans3

sanırım 5 yada 6 haftadan sonra kese görünüyor bende yaşamıştım aynısı kasık ağrım hep vardı ama lekenmeyi dr.una söylemelisin

adet söktürücüyü gebeysen içemezsin:(
ben adet düzensizliği için gittiğimde dr.adet söktürücü vericem ama önce gebemisin bakalım demiş ve kan testi yaptırmıştım
negatif olunca yazmıştı

Back