Gebelik ve tsh

• Konu Sahibi Konu Sahibi asdaf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

asdaf

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2025
22
12
1
24
Merhaba 6 haftalık gebeyim ve tiroid hormonum yanı tsh 3.49 Fakat dr dahiliye sevketti ve dahiliye gebelikte 2.50 nin altında olması gerek diyerek euthyrox 25 mg verdi. Bebeğim için endişelendi benimle aynı durumu yaşayan anne var mıdır?

Merhaba 6 haftalık gebeyim ve tiroid hormonum yanı tsh 3.49 Fakat dr dahiliye sevketti ve dahiliye gebelikte 2.50 nin altında olması gerek diyerek euthyrox 25 mg verdi. Bebeğim için endişelendi benimle aynı durumu yaşayan anne var mıdır?
Ben yasadim o tiroid ilacini gebeligim boyunca kullandim hatta 25. Mg ile düşmemişti direncliydi dozunu yukseltmisti doktorum gayet saglikli dogum yaptim.

Doğuma kadar kullandım bende, hiç sıkıntı olmaz, kullanmazsan problem olur asıl, merak etme düzenli kullan

Ben 11 haftalık hamileyim bende aynı ilacı kullanıyorum. İnşallah bir sıkıntı yaşamayız

Back
X