Merhaba kızlar çok stres yaşadığım bi durum yaşadım 6 haftalık gebeyim riskli gebelik ileri seviyede pcos olduğu için doktor mümkünse üç ay yerinden kalkma gibi uyarılarda bulundu; eşimin erkek kardeşi bize gelecek kaç gün kalacağı belirsiz erkek olduğu için yanında rahat da edemeyeceğim gebelikten kaynaklı sürekli yüksek ateş oluyor af edersiniz “don atlet yatıyorum tüm gün tv karşısında” bende eşime farkındaysan kendimize dahi yemek yapamıyorum “mide bulantılarım çok yoğun” evi dahi temizleyemiyorum birde misafir mi çekeceğim diye sert çıkıştım gebelik haberini ailesine verdiğimiz ilk zaman annesi bana “sen çok zayıfsın biz çocuğun olmaz diyorduk” gibi bir cümle kullanmıştı bugün bu kavga açılınca içime attığım bu cümleyi de söyledim bana ne demiş sanki annem gibi bir cümle kullandı ve çıldırdım haliyle bildiğiniz sinir krizi geçirdim o an kendime bile vurmuş olabilirim ağlama krizi geldi bebeğime bir şey olmuş olmasından şu an çok korkuyorum eşim bana dönüp “istemiyorsan aldır o zaman” bile dedi o kadar dünya başıma çöktü ki anlatamam şu an bile bu cümleleri ağlayarak yazıyorum bu bebek için onca uğraş verdik bunları demesi beni sarstı siz olsanız ne yapardınız, o kadar mutsuzum ki bebeğim tüm bu olanları hissetmiş midir..