Ben icebiliyorum.Ya merak ediyorum şu kan demir ilaçlarını içebilen var mı gerçekten
Hani normalde bile içemezken bir hamile için işkence
Oroferon'mus.Ya merak ediyorum şu kan demir ilaçlarını içebilen var mı gerçekten
Hani normalde bile içemezken bir hamile için işkence
Yutmakta problem yaşamıyorum benim yaşadığım yan etkileri ki çevremde bu şikayetleri sıkça duyuyorumBen icebiliyorum.
Ilacin ticari adini unuttum tablet seklindeydi.
Ferrosanol kapsul falan degil .
Tatli seker gibi dışı.
Gayet guzel yutuyordum.
Evet evet onceki mesajima eklemistim.Yutmakta problem yaşamıyorum benim yaşadığım yan etkileri ki çevremde bu şikayetleri sıkça duyuyorum
Kan değerleri normal seviyede olan bir millet değiliz doktora gittiğimizde yazıyorlar reçeteye demir kan ilaçlarını
Hadi tedavi ol olabilirsen değerlerinin eksikliği ilacın verdiği rahatsızlığın yanında hafif kalıyor
En azından ben böyle düşünüyorum:))))
Mide bulantısı kusma halsizlik kabızlık ve akla gelmeyen bir sürü yan etkisi var bu ilaçların
ben aslında fmf hastasıyım kolşisin kullanıyorum o yüzden tedirginim içim rahat etmiyorDoktorlar hariç herkese inanmak bi bizim insanımızda var sanırım. Doktor o ilacı verirken sizin hamile olduğunuzu bilmiyor mu?
Evet evet onceki mesajima eklemistim.
Yan etkileri yoktu bende.
Siz kaç aylıksınız peki çok zorluyo hamileyken ilaç içmek psikolojik ve bedensel olarak kan ilacımı içmek azap gibi içsem midem ağrıyo içmesem vicdanım rahat değilO herkes doktordan daha mı iyi biliyor ???? Doktorun ne veriyorsa kullan bende 3 ay mide ekşime ve bulantısı için bir ilaç kullanmıştım hiçbir zararı olmadı ayrıca diş iltihabı yüzünden antibiyotik bile verdi doktor yani verilen bu ilaçlar gebelerin rahatlıkla kullanabileceği ilaçlar rahat ol ... Ayrıca mide ekşimesi varsa maden suyu icebilirsin ya da süt rahatlatıyor
Ohooo ben çoktan doğurdumSiz kaç aylıksınız peki çok zorluyo hamileyken ilaç içmek psikolojik ve bedensel olarak kan ilacımı içmek azap gibi içsem midem ağrıyo içmesem vicdanım rahat değil
Yok hap ferro sanol duedonalOhooo ben çoktan doğurdumkan ilacı derken sıvı bişey mı ? Ben hap olanindan kullanmıştım.
Değişim yapsa doktorun ? Yoksa hepsi mı dokunuyor ?Yok hap ferro sanol duedonal
Tek ferro sanol u denedim yarın arayıp konuşcam bide maltofer fol diye çiğneme tableti varmş kan ilacı belki o dokunmaz bi umutDeğişim yapsa doktorun ? Yoksa hepsi mı dokunuyor ?
Benimde gebelikte midem çok hassastı hatta hala daha devam ediyor gynoferon kullanmıştım bir de onu sor bakalım sen ama sormadan sakın kullanmaTek ferro sanol u denedim yarın arayıp konuşcam bide maltofer fol diye çiğneme tableti varmş kan ilacı belki o dokunmaz bi umut
Yok canım sorup kullancam denicem artık ne iyi gelirse yapacak bişeym kalmadıBenimde gebelikte midem çok hassastı hatta hala daha devam ediyor gynoferon kullanmıştım bir de onu sor bakalım sen ama sormadan sakın kullanma
Yok canım sorup kullancam denicem artık ne iyi gelirse yapacak bişeym kalmadıBenimde gebelikte midem çok hassastı hatta hala daha devam ediyor gynoferon kullanmıştım bir de onu sor bakalım sen ama sormadan sakın kullanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?