• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ve mide koruyucu

pelinkura

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
47
33
3
33
Arkadaşlar 4 aylık hamileyim midemde Zaman zaman şikayetler oluyo ve kan ilacımı içemiyorum doktorum nexstep 40 mg mide koruyucu kullanabileceğimi söyledi benim durumumda olup kullanan var mı lütfen yardım napcam bilmiyorum herkes zararı olur diyo içemedim bi haftadır :( bide maltofer fol diye kan ilacı çiğneme tableti varmış bunu kullansam mideme dokunur mu

O herkes doktordan daha mı iyi biliyor ???? Doktorun ne veriyorsa kullan bende 3 ay mide ekşime ve bulantısı için bir ilaç kullanmıştım hiçbir zararı olmadı ayrıca diş iltihabı yüzünden antibiyotik bile verdi doktor yani verilen bu ilaçlar gebelerin rahatlıkla kullanabileceği ilaçlar rahat ol ... Ayrıca mide ekşimesi varsa maden suyu icebilirsin ya da süt rahatlatıyor

Ya merak ediyorum şu kan demir ilaçlarını içebilen var mı gerçekten
Hani normalde bile içemezken bir hamile için işkence

Ya merak ediyorum şu kan demir ilaçlarını içebilen var mı gerçekten
Hani normalde bile içemezken bir hamile için işkence
Ben icebiliyorum.
Ilacin ticari adini unuttum tablet seklindeydi.
Ferrosanol kapsul falan degil .
Tatli seker gibi dışı.
Gayet guzel yutuyordum.
Mide-barsak rahatsizligi da yapmadi hic.

Ben icebiliyorum.
Ilacin ticari adini unuttum tablet seklindeydi.
Ferrosanol kapsul falan degil .
Tatli seker gibi dışı.
Gayet guzel yutuyordum.
Yutmakta problem yaşamıyorum benim yaşadığım yan etkileri ki çevremde bu şikayetleri sıkça duyuyorum
Kan değerleri normal seviyede olan bir millet değiliz doktora gittiğimizde yazıyorlar reçeteye demir kan ilaçlarını
Hadi tedavi ol olabilirsen değerlerinin eksikliği ilacın verdiği rahatsızlığın yanında hafif kalıyor
En azından ben böyle düşünüyorum:))))
Mide bulantısı kusma halsizlik kabızlık ve akla gelmeyen bir sürü yan etkisi var bu ilaçların

Yutmakta problem yaşamıyorum benim yaşadığım yan etkileri ki çevremde bu şikayetleri sıkça duyuyorum
Kan değerleri normal seviyede olan bir millet değiliz doktora gittiğimizde yazıyorlar reçeteye demir kan ilaçlarını
Hadi tedavi ol olabilirsen değerlerinin eksikliği ilacın verdiği rahatsızlığın yanında hafif kalıyor
En azından ben böyle düşünüyorum:))))
Mide bulantısı kusma halsizlik kabızlık ve akla gelmeyen bir sürü yan etkisi var bu ilaçların
Evet evet onceki mesajima eklemistim.
Yan etkileri yoktu bende. Cok sukur.

O herkes doktordan daha mı iyi biliyor ???? Doktorun ne veriyorsa kullan bende 3 ay mide ekşime ve bulantısı için bir ilaç kullanmıştım hiçbir zararı olmadı ayrıca diş iltihabı yüzünden antibiyotik bile verdi doktor yani verilen bu ilaçlar gebelerin rahatlıkla kullanabileceği ilaçlar rahat ol ... Ayrıca mide ekşimesi varsa maden suyu icebilirsin ya da süt rahatlatıyor
Siz kaç aylıksınız peki çok zorluyo hamileyken ilaç içmek psikolojik ve bedensel olarak kan ilacımı içmek azap gibi içsem midem ağrıyo içmesem vicdanım rahat değil

Siz kaç aylıksınız peki çok zorluyo hamileyken ilaç içmek psikolojik ve bedensel olarak kan ilacımı içmek azap gibi içsem midem ağrıyo içmesem vicdanım rahat değil
Ohooo ben çoktan doğurdum :D kan ilacı derken sıvı bişey mı ? Ben hap olanindan kullanmıştım.

Tek ferro sanol u denedim yarın arayıp konuşcam bide maltofer fol diye çiğneme tableti varmş kan ilacı belki o dokunmaz bi umut :KK43:
Benimde gebelikte midem çok hassastı hatta hala daha devam ediyor gynoferon kullanmıştım bir de onu sor bakalım sen ama sormadan sakın kullanma

Back
X