• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ve lekelenme

Meleksin07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
89
21
3
30
Merhaba hanımlar ben yaklaşık 5 haftalık hamileyim salı günü kontrolüm var. Hamileliğimi öğrendiğimden beri kahverengi lekelenmelerim oldu ve hala bitmedi. Başına böyle bir durum gelen var mı yardımcı olur musunuz lütfen?

Benim ilk gebeligimde 5 6 hafta arası bi kaç kez oldu ilk olduğunda acile gittim muayene olmuştum doktorum kesede vs bi sıkıntı yok dedi durması için ve sağlıklı gebelik icin progestan verdi günde iki kere fitil olarak kullanmaya başlayınca kesildi lekelenme canım olmadi yarın git ilaç felan yazarlar en azından

Benim ilk gebeligimde 5 6 hafta arası bi kaç kez oldu ilk olduğunda acile gittim muayene olmuştum doktorum kesede vs bi sıkıntı yok dedi durması için ve sağlıklı gebelik icin progestan verdi günde iki kere fitil olarak kullanmaya başlayınca kesildi lekelenme canım olmadi yarın git ilaç felan yazarlar en azından
Canım progestan içiyorum ama kesilmedi lekelenmem ya

Merhaba hanımlar ben yaklaşık 5 haftalık hamileyim salı günü kontrolüm var. Hamileliğimi öğrendiğimden beri kahverengi lekelenmelerim oldu ve hala bitmedi. Başına böyle bir durum gelen var mı yardımcı olur musunuz lütfen?
Benim olmuştu. Başta çok az kahverengimsi akıntı gibiydi sonra kanamaya dönüşünce doktor progestan vermişti. Hergün kullanıyordum fitil şeklinde. Durdurdu derken bidaha kanamam oldu. Bu sefer iğne verdi. Kanamalar durdu ama bir hafta sonra 8.haftamda kalbi durdu. İlle öyle bişey olacak diye bir şey yok millet aylarca kanama olsa da doğum yapabiliyor ama ihmal etmeyin derim. Kesinlikle doktorunuza yazın.

İlaçtan ne kadar süre sonra kesildi

Doktora sormalımıyım sence salı günü yoksa direk fitil olarak kullanmaya başlıyımmı
Çok var fitil olarak kullanan ben asilama ile gebe kaldım asilama akşamı direk fitil olarak kullanmaya başla dedi doktorun bende ilaç olarak içsem dedim doktorum alttan daha etkili ama dedi ondan bilemedim canım kullana bilirsin

Benimde yaklaşık 6 gün sürmüştü. Sonra durdu. Sizin ne kadar oldu öğreneli ?

Merhaba lekelenmeniz bitti mi şuan bende de başladı da

merhaba kizlar bende adetlerim hep duzensizdir yaklasik 2 ayda bir olurum suan ona gore.hesaplarsak daha enaz 10 gunum var ama dun aksam peceteye gelen akintiyla karisik bi kan geldi adet oldum sandim ped taktim ona da cok az hatta sadece rengi gecmis gibi bi boyama oldu ondan sonra bir.damla.bile gelmedi suan gelen giden yok gebelikte lekelenme bu sekilde.mi.olur herhangi bi belirti de yok

Back