ise gitti geldi hala maskeliyiz o salonda ben odada ama daha iyi gordum demekki psikolojik etkilendi biraz da gece usuduBence yakinindayken hapsirmadiysa bulasmamistir. Maske ile 1 metreden normal konusma ile kolay kolay bulasmaz diye dusunuyorum. Bu virus havadan bulasmiyor, damlacik yoluyla bulasiyor.
Stress yapmamaya calis hamilesin.
Ustu inceydi, ince pikeyle vs. Uyudu Diyorsun usutmus olabilir. Gecen gun 2 saat kadar ustum acik uyumusum, resmen 2-3 gun boyunca tum vucudumdaki kaslar agridi.
Bir de psikolojik olarak agri hissetmesi de cok olasi.
Bende aynı durumdaymmakineye bulasik koyayim dedim sepet disari kaymis dolu sepeti ittim karnima sanci girdi .oysa gecmisti aksama dogru yine basladi
ev cok kirlendi esim yetisemiyor nolcak boyle daha simdiden boyleyse cok uzuluyorum
her yer toz supurgeyi yapabilmem icin ittirmem lazim kuvvetlice esim de yoruluyor kachafta oldu ev boyle oturdugum yerden yapsam 3 saate anca supururum herhalde ama onda da itmek gerekiyor napicam bilmiyorumBende aynı durumdaym
Çok kötü biliyorum bende 5 haftalık hamileyim biraz riskli yatmam gerekiyor eşimde diğer odada test yaptı sonuç bekliyoruz ne o iş yapabiliyor nede ben allah yardmcımz olsunher yer toz supurgeyi yapabilmem icin ittirmem lazim kuvvetlice esim de yoruluyor kachafta oldu ev boyle oturdugum yerden yapsam 3 saate anca supururum herhalde ama onda da itmek gerekiyor napicam bilmiyorum
amin cok zorÇok kötü biliyorum bende 5 haftalık hamileyim biraz riskli yatmam gerekiyor eşimde diğer odada test yaptı sonuç bekliyoruz ne o iş yapabiliyor nede ben allah yardmcımz olsun