gebelik ve kanama acill

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl özel mesaj açılıyo bilmiyorumki çok özel değilse burdan yaz

2 ıcdedıyse ıc kıslerın ne durumda dr onlara baktımı

Bende diğer arkdaşlar gibi hemde aşiri kanamli hastaneye gittim ikiz gebelikte parçalr düşürdüm ama hergittiğimde bebklerimin kalp atişlari vardi 13 haftamda kanamam durmuştu fakat kanamaya değil erken doğuma verdim bebeklerimi........ Sağlikli doğumlar inşallah......

kist yok bende miyom var doktor bebege yakın ondan olabilir bu kanama dedi işde pregestan içiyorum günde 6 kez o iyi gelirmi miyoma bu arada özeli açabildim yaz bana

öylede doktor nasıl anladıki yani kanımın sulandırılmaya ihtiyacı oldugunu

sen içini rahat tut. her hamişte pıhtılaşma artıyor. normal yani. belirtilerinden dolayı anlamıştır. bildiğim kadarıyla sadece son haftalarda yutulmuyomuş onun dışında sakıncası olsa kimseye vermezler. oh be de arkana yaslan hamişliğinin tadını çıkar.

cnm cvp için sağol valla kanamam olmadan önce o kadar mutluydumki rüya gibi diyodum hep allahım bu rüyadan uyanmak istemiyorum 9 ay sürer inş:CüvCüv:

aaa nasıl yani çok üzüldüm ya diyolar tıp ilerledi ama varya pek bişey yapamıyolar allhımın dediği olur hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun:CüvCüv:

akıdısler benımde gebelıgım 1haftalık yanlız genıtal bolgemde sısılık oldu sanrım ıltıhap var doktor ılac yazmadı radyolog ultrasonda baksın oyle kara verelm cok zor durumda kalrsak ılac dedı yoksa temızlencek dedı ya bebegıme bısey olcak dıye o k korkyrum onemlı bıey yoktr ınsallah benım gıbı sorunyasayn oldumu sıslık va r bıraz ve egılnce agrı yapyo ustune bukadr

canım ondan olmuş olabilir.birdaha sakın yapma.bol bol istirahat et.
geçmiş olsun

inşallah sorunsuz sürer hamişliğimiz sağlıkla sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz. bende 5. haftadayım ve bende korkuyorum. çünkü daha önce kayıp yaşadım. afedersin her tuvalete gidişimde acaba kanama varmı diye bi an irkiliyorum. atlatacağız inşallah :))

aaaa nasıl anladınki 1 haftalık daha wayy be ben 5. haftada ögrendim ya enfeksiyon kapmış olabilir her gün mutlaka çamaşırını değiştir belki düzelir öyle:CüvCüv:

canım dr um banada corasprin verdi ama bana kanama veya lekenme olunca bırak demişti seninkide tam tersi benimde kafam karıştı şimdi ama ben önce ALLAHIMA sonra da dr uma güveniyorum istersen sen emin olmak için başka dr larada sor ne zaman içnem gerektiğini ...bebeğinede birşey olmaz allahız izniyle 7 haftalıkken bende yoğun bi kanama yaşadım ve 11 haftalığım ve hala lekelenmelerim devam ediyor RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN BEBİŞLERİMİZİ BAĞIŞLASIN BİZE

ya inş bişey olmaz benim kanamam durdu o gün çok şükür ya bu kalp atımı kendi kendine durmaz dimi bebege bişey olmasın off ya bende miyom var ondan dedi doktor senin kanama neden olmuş?:enbuyukkk:

ya inş bişey olmaz benim kanamam durdu o gün çok şükür ya bu kalp atımı kendi kendine durmaz dimi bebege bişey olmasın off ya bende miyom var ondan dedi doktor senin kanama neden olmuş?:enbuyukkk:

canım sevindim drduğuna gönlünü ferah tut..bnim kanama neden oluyor malsef bilmiyoruz ama dr um progestan yetersizliğinden olabilir dedi her progesteron iğnesi vurduğumda kanama duruyorr ve aynı zamanda hapta kullanıyorum canım gnde 3 kere ..

çok geçmiş olsun cnm inş bebeklerimizi kucagımıza alabilen sağlıklı annelerden olulaz inş.. bana doktor iğne değilde progestanı günde 6 tane iç dedi birde iyi beslensin diye coraspirin günde1 tane üff ya bişey olurmu sence çok korkuyorum ben birde miyom var bende ondan diyo kanama için doktor.sendede varmı?:CüvCüv:

arkadaslar miyomu olup kanamayla karşılaşan varmı aranızda

ya canım sen nerelerdesin nasıl geçiyo hamişlilk çok merak ettim seni ben allaha şükür 21.haftadayım ve hiç bir problemim kalmadı sen de varmı bi problem

arkadaslar miyomu olup kanamayla karşılaşan varmı aranızda

canım ben ilk gebeliğimi myomdan dolayı kaybettim.myom bende aşırı derece de büyüüdü .bebeğide geçmişti en son erken doğumla 4,5 aylık bebeğimi kaybettim.ameliyat oldum myomum alındı.o zamnlar bendede kanama vardı.myom yapar yani.şu Allaha şükür
iyi giden bi gebeliğim var.Allah ihşallah sizede sorunsuz geçirtmek nasip etsin

büyümemesi için progestan verdi bana ama işe yarıyormu sanada vermişmiydi ay benimde bu bebegim gene düşecekmi ya amman allh korusun inş bişey olmaz senin kanamaların nasıl oluyodu çok muydu yani..?:CüvCüv:

arkadaslar miyomu olup kanaması olan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…