gebelik ve kanama acill

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaslar ben 8 haftalık hamişim dün suyla karışık bi kanamam oldu böyle pembe su gibi sonra iyice kana dönüşmeye başladı acil gittim doktora bebegin kalp atımı var dedi miyomdan kaynaklanan bi kanama olabilir dedi zaten progestan içiyodum günde 3 tane ama şimdi günde 6 ya çıkarttı ba kesilince koraspirin iç dedi benim bu yaşadıklarımı yaşayan varmı kötü birşey olacakmı sizce ne olur olumlu olumsuz yazın birde bu koraspirin ben zararlı diye biliyorum yani o ilaç kanı sulandırmıyormu bebege zararı olmazmı ne olur cvpsız bırakmayın ne olur bebegimi kaybetmek istemiyorum yalvarırım..:CüvCüv:

8 haftalık hamileyken tam 5 kez kanamayla hastaneye gittim her gittiğimde bebeğimin kalbnin attığını sağlıklı olduğunu öğrendim kanamanın nedenini hiç bir zaman bulamadık canını sıkma sakın yat bol bol dinlen doktorun veridği ilaçları düzenli kullan ve stres yapma.ben 3 ay boyunca kalkmadan yattım düşük tehlikesi yüzünden ne yemek ne bulaşık ne çamaşır hiç bir şeyler ilgilenmedim çünkü ayağa kalktığım anda akşamı kanamayla hastaneye gidiyorduk

hadi ya off ya neden böyle oldu senağlama şimdi kanama kesildi ama karnımın altında ağrılar oluyo hareket ettikçe peki bu kanamaların senin 8. haftadamı oldu sadece ve bu koraspirin ne işe yarıycak? cvp için çok ama çok sağol

8 inci haftadan 16 ıncı haftaya kadar sürdü yatıp dinlenmek en çok önerilen şeydir işede yarıyor ama doktorunun verdiği herşeyi tam olarak uygula çünkü onlar bizden daha iyi biliyorlar geçiçek emin ol ben hep sonunda biticek diyordum bu bebeği taşıyamıycam sonunda düşücek diyordum ama gördüğün gibi hala yerinde duruyor.Kanamanın nedenini araştırdık bizde ama çözemedik doktorumuz son tahmin üstüne görme diye isimlendirdi çünkü adet dönemlerime yakın tarihlerde görülüyordu bu kanamalar

hım bende normalde dün adet olmalıydım ilk günüm olacaktı nitekimde oldu ya ben çalışıyorum anasınıfı öğretmeniyim şimdi 10 günlük istirahat verdi ama o zaman 16. haftama kadar heyet raporu almalıyım ay inş benimkide durur dua et cnm birde benimki tedaviyle oldu zaten ilkini düşük yapmıştım 1 yıl olmadı tedaviyle bu oldu kaybetmek istemiyorum

doktorunla irtibatı koparma daha sonra şikayetin olursa bekleme hemen git bazılarının bir hafta sürüyor benimkisi baya uzun sürmüştü progestan kullandım 4 üncü ayıma kadar oda baya işe yaradı kahverengi lekeler kesildi en azından artık lekelenme yaşamıyorum allah yardımcın olsun sakın moralini bozma

canım bendede 8.haftada kanama başladı ve 15. haftama kadar ara ara sürdü,doktora her gittiğimizde bebeğin kalp atımı iyi görünüyordu.hatta 11.haftamda olan kanamada radyolog ''kese neredeyse ayrılmak üzere çok büyük ihtimalle düşecek'' dedi.4. ayıma kadar progestan kullandım,ama sürekli yattım bende.wc harcinde kalkmam yasaktı.dinlenmek çok faydalı güzelim ne olur kendini hiç yorma.tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun benisec
coraspin vermelerinin nedeni kanı sulandırmak. hamişlerde pıhtışalaşma çok oluyormuş. bu nedenle veriyorlar. normal bişey yani. bende pıhtılaşma olduğundan ömür boyu coraspin kullanacağım şimdi 5 haftalık hamişim iğne yapıyorum hergün kendime. sevgiyle kal

canım hıc merak etme bısey olmamıstır
sen cok sık eyılıp kalktınımı yada oturup

canım hıc merak etme bısey olmamıstır
sen cok sık eyılıp kalktınımı yada oturup

cnm ben nasıl söyleyeceğim ama sizler sırdaşım oldunuz şöyle bişey oldu bize eşimle ilişki yasak oldugundan ben masturbasyon yaptım ondan sonra oldu bu pembe su gelmesi kimseyede söylemedim ve asla söyleyemem yaptıgım normal değil biliyorum bir daha asla sence bundan dolayı olabilirmi? allahım çok ama çok korkuyorum wc ye bile iyice sıkışınca gidiyorumsenağlamasenağlama

öylede doktor nasıl anladıki yani kanımın sulandırılmaya ihtiyacı oldugunu

Canim hic canini sikma sen sakin ol dr ara varmi dr hangisine kar verdin 13 haftalik gebeyim semtini soyle ist neresindesin

sıkma canını canım ya allahım ınsallah hepımıse hayırlısıyla kucagına almayı nasıp eder sakın takma kafanı bebısıne hıcbısı olmayacak bole dusun daya ıyı olur senın ıcın aklına kotu bısey gelmesın hepınıze tum hamıslere duacıyımmm kızlarr hepınıze dua edıcemm

Sulanma mulanma diye bisey yok
sakin oyle seyler yapma sen beni dinle

Alahin izniyle bisey olmicvak simdi dr arariz istersen sen onada sorariz dr sormadiysan benimkine sorrim

Kan sulanmasi nerden cikti anlamadim konuyo sonrada dahil olduk ama

Ayse dogru soyluyo kafana takma sikildigin korktugun anlarda dr ara hemen anlat derdin o rahatlatir seni

cevaplar için çok sağolun arkadaslar biliyosunuz koraspirin kanı sulandırmaya yarıyo doktor kanaman durunca 1 tane iç dedi günde ama ben size danışmadan içmedim daha hiç kanamam durdu allha şükür ben anadolu yakasındayım. çok korkuyorum kızlar karnım altında agrı oluyo hareket ettikçe inş bişey olmaz ya bu bebek benim umudumdu inş beni bırakıp gitmez arkadasım benim doktorum senin dediğin gibi telle pek konuşmuyo anca akşam arayınca konuşuyo normalde açmıyo telini birde dedim korkuyorum falan dün telde ona oda miyom var sende böyle kanama yada düşük olması normaldir dedi çok üzüldüm kaybetmek istemiyorum :'(

sen dr deyıstır ozel msj acsana ozelden bısey yazıcam

arkadaslar ben bu koraspirini içiyimmi ne yapayım 2 doktorda iç dedi ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…