Gebelik ve kahverengi akintilar

obenicokseviyor

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
151
68
123
Herkese merhaba. 1 hafta once gebe oldugumu ogrendim. Ne yazik ki sevinmeye korkar oldum. Daha once iki dusuk yaptim. Tahlil yaptirdim kan pihtilasmasi cikti. Sadece bebe aspirini kullaniyorum. Bayram oldugu icin sadece acildeki doktorla gorusebildim.

Sorum su 10 gundur bazen az bazen cok kahverengi ( hatta bazen kirmizi) lekelenme oluyor. Benim gibi gebeligin ilk basinda lekelenme yasayip yavrusunu kucagina alan var mi?

Allahtan her seyin hayirlisi...

Canım benım kuzenımde lekelenme ve kanama yasadı ama ilaaç kullandı ve 3 aylık oluncaya kadar yattı ayaklarının altınaa uastık koyup doktor oyle demiş

Arkadasım en kısa zamanda doktora git bence bende de kanama oldu ve fitil antibiyotik kullanfım ihmal etme lütfen

Arkadasım en kısa zamanda doktora git bence bende de kanama oldu ve fitil antibiyotik kullanfım ihmal etme lütfen

bendende kahverengi leke dokuz ay geldi.3 kerede kanama oldum fitil kullandım.sorun olmadı.

Canım benım kuzenımde lekelenme ve kanama yasadı ama ilaaç kullandı ve 3 aylık oluncaya kadar yattı ayaklarının altınaa uastık koyup doktor oyle demiş

Yazdiginiz cevaplar icin cok tesekkur ederim. Bugun randevum var doktora gidecegim. Kahverengi lekelenme hala devam ediyor. Cok ayakta kaldigim zamanlar leke de artiyor. Ama calismak zorundayim. 3 ay izin kullanamam.
Fitil kullandim demissiniz. Ne fitili? Progestan mi?

ben fitil antibiyotik birde sandoz tarzı suda eriyen ilaç aldım tek kullanımlık..progestan kullandım

belki benimle aynı sorunu yaşayanlar vardır diye yazıyorum. bütün o kahverengi akıtılara, hatta kırmızı lekelenmelere rağmen gebeliğim devam ediyor çok şükür. kanımda pıhtılaşma olduğu için bebe aspirini kullanıyorum. lekelenmeler devam ettiği için de progestan kullanıyorum. düşük riskimiz halen var. şimdilik 9. haftadayız hayırlısıyla bebeğimi kucağıma almak istiyorum. dualarınızı eksik etmeyin. darısı bütün isteyenlerin başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…