• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ve hemoroid, ve makatta kan!! :(

BuRcU

bir kız, bir oglan!
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
2.447
12
158
Diğer
kızlar 5 aylık hamileyim ve dönem dönem kabızlık problemi yaşıyorum
ama son dönemde büyük tuvalet sonrası kan görüyorum öyle az falan da değil şimdi ayrıntılı anlatmayım :(((
ağrı acı yada anormal bi kaşıntı da yok
nette biraz araştırdım kıl kurdu da olabilir yazıyor
böyle bi konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım !

ama son dönemde büyük tuvalet sonrası kan görüyorum öyle az falan da değil şimdi ayrıntılı anlatmayım :(((

merhaba aynı sorun bendede var ama ben doğum yaptım ve büyük tuvaletim geldıgınde zeytınyagı sürdüm o bölgeye 3.sünde kanama olmadı bir dene istersen zararlı bişey değil sıkıntı olmaz ama gecmezse doktora gittiğinde belirt çünkü can taşıyosun sen doğuma kadar daha büyük sıkıntılar çekme umarım en kısa sürede rabbim şifanı verir

Doktoruna mutlaka söyle.Ben de bu aralar hafifte olsa çekiyorum kanama sıkıntısını.Bir ilaç yazdı o tuvalete çıkmamı kolaylaştırdı.Eğer kötü durumdaysa genel cerrahiye yönlendirir doktorun.İhmal etme sakın.Doğumda daha kötü oluyormuş.

teşekkürler kızlar mutlaka gidince doktora söyleyeceğim
garip olan kanama kabızlık durumu olmadanda oluyor
ne garip şey şu gebelik
büyüyen rahmin bağırsaklara baskı yapıp hareketlerini kısıtlamasıyla oluyormuş
umarım daha büyüdükçe daha da kötüleşmez

Seninle hemen hemen aynı haftalarda ben de yaşadım bunu.
Bende kanama olmadı ama hemoroid oldum ve hemen aile hekimime gittim,anlattım bana procto gylvenol diye bir krem verdi.
Sabah akşam sürdüm, 1 günde zaten acısı geçti.Dikkat ettim, ve hiç aksatmadan sabah akşam sürdüm ilacımı.Kendi dr umla da görüştüğümde ilaçtan bahsettim, kullanabilirsin dedi...
Şu an7. ayımın içindeyim son 10 gündür tamamen kayboldu çok şükür.. Ben hiç kabızlık yaşamadan böyle olmuştu bende, hamilelikte olabiliyor demişti doktorum da.. Kabız olmamaya dikkat etmelisin, hergün çorba içmelisin mesela günün 1-2 öğününde.. Geçmiş olsun umarım sen de doğum öncesi benim gibi atlatırsın ve umarım benim de tekrarlamaz..

Back