Gebelik ve enfeksiyon

payedar

Cennet Kuşum Can Oğlum 👼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
4.357
4.739
48
29
Kızlar selam. Biraz morale ihtiyacım var açıkçası ve güzel hikayeler duymaya ihtiyacım var
İlk hamileliğimde 20. Haftada enfeksiyon sebepli suyum geldi ve oğlumu kaybettim. Çok zor zamanlar yaşadım. Şimdi ise tekrar hamileyim çok şükür fakat yüne enfeksiyon oldum. Enfeksiyon olmamak için o kadar dikkat ediyorum ki artık kafayı yemek üzereyim.
Her gün 4/5 kere çamaşır değişiyorum. Çamaşırlarımı 60 derecede yıkıyorum. Pamuklu çamaşır kullanıyorum. Her gün tuvaleti yıkıyorum. Eşim kullandıysa sirke döküyorum. Cinsel ilişkimiz yok. Kızılcık suyu içiyorum. Beslenme düzenimi değiştim. Enfeksiyon yapan yiyeceklerden uzak duruyorum. Dışarıda tuvalete gitmemeye çalışıyorum. Nioli yağı kullanıyorum bol su içiyorum yani her şeyi yapıyorum. Ama tüm bunlara rağmen yine enfeksiyon oldum perşembe günü randevum var. Bu arada 2 hafta önce enfeksiyon olmuştum antibiyotik kullanmıştım antibiyotik biter bitmez yeşil akıntılar gelmeye başladı.
Bu bebeğimi de kaybetmekten çok korkuyorum. Benim gibi olup sağlıkla doğum yapan oldu mu? Nasıl çözüm ürettiniz? Güzel haberler duymaya çok ihtiyacım var. O kadar moralim bozuk ki
Gören şafii adıyla dua ederse çok sevinirim bu bebeğimize kaybetmek istemiyorum

Bagısıklıgını destekle beslenmene dikkat et ek takviyeler doktor tavsiyesi ile alabılırsın

okumuştum böyle birini sürekli kontrol altında dogumunu gerçekleştirmişti . sen elinden gelen herseyı yapmışsın bebegın de Senın gibi güçlü olur sağlıkla gelir inşAllah

İnşallah kuzum bu kadar dikkat etmeme rağmen neden enfeksiyon oluyorum anlamıyorum bağışıklığım düşük herhalde. Gittiğimde takviye rica edeceğim doktordan

İnşallah kuzum bu kadar dikkat etmeme rağmen neden enfeksiyon oluyorum anlamıyorum bağışıklığım düşük herhalde. Gittiğimde takviye rica edeceğim doktordan
Bol bol su iç

Bütün degerlerin ıcın kan ver vitamin çinko demir b12 omega C-D hepsıne baktır netten baktım bunlar çok önemliymiş gebelikte bağışıklık güçlendirme de

Bol bol su iç

Bütün degerlerin ıcın kan ver vitamin çinko demir b12 omega C-D hepsıne baktır netten baktım bunlar çok önemliymiş gebelikte bağışıklık güçlendirme de
Demirim düşükte diğerleri güzeldi en son üf bilmiyorum o kadar moralim bozuk ki

Ya işte bilemiyoruz bende magnezyum gaz yapıyor die kullanamıyorum ama çok kramp yaşıyorum ona rağmen kullanamadım
Evet ya takviyelerde sıkıntı yapıyor mesela bende demiri kullanırken sıkıntı yaşıyorum. Gaz yapıyor dışkı rengi değişiyor o midemi aşırı bulandırıyor

Evet ya takviyelerde sıkıntı yapıyor mesela bende demiri kullanırken sıkıntı yaşıyorum. Gaz yapıyor dışkı rengi değişiyor o midemi aşırı bulandırıyor
Farklı bi doktorla görüş tek doktora bağlı kalma . Bazısı antibiyotikle başından atarken bazısı gerçekten takviyelerle destekleyıp duzenlı takibe alıyor

Farklı bi doktorla görüş tek doktora bağlı kalma . Bazısı antibiyotikle başından atarken bazısı gerçekten takviyelerle destekleyıp duzenlı takibe alıyor
Bu en son gittiğim perinatalog ben snei takip edeceğim bundan sonra dedi. Beslenme düzenini de o verdi başka kimse vermemişti bugüne kadar bakalım ne diyecek tekrar

Çamaşırlarını yenidoğan deterjanıyla yıka mutlaka. Başka bir deterjan kullanma. İlave su modunda durula. Sirkeye ben güvenmiyorum tuvalette çamaşır suyunu basarım valla probiyotik kullanabilirsin , kızılcık ve nioliye devam et

Gönlünüzü ferah tutun Allah evladinizi sağlıkla sihhatle size bağışlasın.Umarim en kolay yoldan çözümü bulunur.Allah kalıcı şifalar versin

Hmm yenidoğan deterjanı bilmiyordum onu da ekleyim rutine. Tavsiye bir marka var mı?

Gönlünüzü ferah tutun Allah evladinizi sağlıkla sihhatle size bağışlasın.Umarim en kolay yoldan çözümü bulunur.Allah kalıcı şifalar versin
Amin inşallah çok ağlıyorum rabbim bu mübarek günler hatrına bana bebeğime şifa versin inşallah

Hmm yenidoğan deterjanı bilmiyordum onu da ekleyim rutine. Tavsiye bir marka var mı?
Ya ben en son bi enfeksiyon geçirdim 3 ay kadar önce, doktorum önerdi deterjan kullanma diye. Markette elime dalin yenidoğan parfümsüz deterjanı geçti onu aldım. Diğer çamaşırlardan ayırıyorum, 60 derecede yalnızda biraz bebe deterjanıyla yıkıyorum yumuşatıcı vs hiçbir şey koymuyorum başka, ilave su modunda durulama yapıp sonra da ütülüyorum.

Bende ayrı yıkıyorum. 60 derecede ama normal deterjan koyuyordum. Yumuşatıcıda koymuyorum ama bebek deterjanı alayım belki o yapıyordur bilmiyorum ki artık ne yapacağımı şaşırdım

Amin inşallah çok ağlıyorum rabbim bu mübarek günler hatrına bana bebeğime şifa versin inşallah
Ağlama canim benim ferah tut gönlünü kendini de yavrumu da strese sokma çözümü çabucak bulunacak inşallah öyle düşün.Bir kere kötü oldu diye bir daha aynısı olucak anlamına gelmez.Her sey güzel ve iyi olucak inşallah

Evet tek tesellim bu yine aynısı olmayabilir bakalım nasip artık

Aaa hayırlı olsun bebeniz. Hamileyken borik asit kullanılıyor mu? Yurtdışı kaynaklara bakın bol su için kefir ve probiyotik prebiyotik takviyesi alın.

Aaa hayırlı olsun bebeniz. Hamileyken borik asit kullanılıyor mu? Yurtdışı kaynaklara bakın bol su için kefir ve probiyotik prebiyotik takviyesi alın.
Teşekkür ederim. Bir fikrim yok gidince doktoruma danışayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…