İnşallah kuzum bu kadar dikkat etmeme rağmen neden enfeksiyon oluyorum anlamıyorum bağışıklığım düşük herhalde. Gittiğimde takviye rica edeceğim doktordanBagısıklıgını destekle beslenmene dikkat et ek takviyeler doktor tavsiyesi ile alabılırsın
okumuştum böyle birini sürekli kontrol altında dogumunu gerçekleştirmişti . sen elinden gelen herseyı yapmışsın bebegın de Senın gibi güçlü olur sağlıkla gelir inşAllah
Bol bol su içİnşallah kuzum bu kadar dikkat etmeme rağmen neden enfeksiyon oluyorum anlamıyorum bağışıklığım düşük herhalde. Gittiğimde takviye rica edeceğim doktordan
Demirim düşükte diğerleri güzeldi en sonBol bol su iç
Bütün degerlerin ıcın kan ver vitamin çinko demir b12 omega C-D hepsıne baktır netten baktım bunlar çok önemliymiş gebelikte bağışıklık güçlendirme de
Ya işte bilemiyoruz bende magnezyum gaz yapıyor die kullanamıyorum ama çok kramp yaşıyorum ona rağmen kullanamadımDemirim düşükte diğerleri güzeldi en sonüf bilmiyorum o kadar moralim bozuk ki
Evet ya takviyelerde sıkıntı yapıyor mesela bende demiri kullanırken sıkıntı yaşıyorum. Gaz yapıyor dışkı rengi değişiyor o midemi aşırı bulandırıyorYa işte bilemiyoruz bende magnezyum gaz yapıyor die kullanamıyorum ama çok kramp yaşıyorum ona rağmen kullanamadım
Farklı bi doktorla görüş tek doktora bağlı kalma . Bazısı antibiyotikle başından atarken bazısı gerçekten takviyelerle destekleyıp duzenlı takibe alıyorEvet ya takviyelerde sıkıntı yapıyor mesela bende demiri kullanırken sıkıntı yaşıyorum. Gaz yapıyor dışkı rengi değişiyor o midemi aşırı bulandırıyor
Bu en son gittiğim perinatalog ben snei takip edeceğim bundan sonra dedi. Beslenme düzenini de o verdi başka kimse vermemişti bugüne kadar bakalım ne diyecek tekrarFarklı bi doktorla görüş tek doktora bağlı kalma . Bazısı antibiyotikle başından atarken bazısı gerçekten takviyelerle destekleyıp duzenlı takibe alıyor
Hmm yenidoğan deterjanı bilmiyordum onu da ekleyim rutine. Tavsiye bir marka var mı?Çamaşırlarını yenidoğan deterjanıyla yıka mutlaka. Başka bir deterjan kullanma. İlave su modunda durula. Sirkeye ben güvenmiyorum tuvalette çamaşır suyunu basarım vallaprobiyotik kullanabilirsin , kızılcık ve nioliye devam et
Amin inşallahGönlünüzü ferah tutun Allah evladinizi sağlıkla sihhatle size bağışlasın.Umarim en kolay yoldan çözümü bulunur.Allah kalıcı şifalar versin
Ya ben en son bi enfeksiyon geçirdim 3 ay kadar önce, doktorum önerdi deterjan kullanma diye. Markette elime dalin yenidoğan parfümsüz deterjanı geçti onu aldım. Diğer çamaşırlardan ayırıyorum, 60 derecede yalnızda biraz bebe deterjanıyla yıkıyorum yumuşatıcı vs hiçbir şey koymuyorum başka, ilave su modunda durulama yapıp sonra da ütülüyorum.Hmm yenidoğan deterjanı bilmiyordum onu da ekleyim rutine. Tavsiye bir marka var mı?
Bende ayrı yıkıyorum. 60 derecede ama normal deterjan koyuyordum. Yumuşatıcıda koymuyorum ama bebek deterjanı alayım belki o yapıyordur bilmiyorum kiYa ben en son bi enfeksiyon geçirdim 3 ay kadar önce, doktorum önerdi deterjan kullanma diye. Markette elime dalin yenidoğan parfümsüz deterjanı geçti onu aldım. Diğer çamaşırlardan ayırıyorum, 60 derecede yalnızda biraz bebe deterjanıyla yıkıyorum yumuşatıcı vs hiçbir şey koymuyorum başka, ilave su modunda durulama yapıp sonra da ütülüyorum.
Ağlama canim benim ferah tut gönlünü kendini de yavrumu da strese sokma çözümü çabucak bulunacak inşallah öyle düşün.Bir kere kötü oldu diye bir daha aynısı olucak anlamına gelmez.Her sey güzel ve iyi olucak inşallahAmin inşallahçok ağlıyorum rabbim bu mübarek günler hatrına bana bebeğime şifa versin inşallah
Evet tek tesellim bu yine aynısı olmayabilir bakalım nasip artıkAğlama canim benim ferah tut gönlünü kendini de yavrumu da strese sokma çözümü çabucak bulunacak inşallah öyle düşün.Bir kere kötü oldu diye bir daha aynısı olucak anlamına gelmez.Her sey güzel ve iyi olucak inşallah
Teşekkür ederim. Bir fikrim yok gidince doktoruma danışayımAaa hayırlı olsun bebeniz. Hamileyken borik asit kullanılıyor mu? Yurtdışı kaynaklara bakın bol su için kefir ve probiyotik prebiyotik takviyesi alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?