Gebelik ve balık yağı

arkadaşlar, piyasada ilaç olarak satılan tüm balık yağlarından uzak durulması gerektiği kanaatindeyim.

Zira tüm vitamin ve tüm ilaçlarda muhakkak katkı maddesi mevcut. (hiç bişey olmasa bile, dozaj artırıcı-kıvamlaştırıcı mevcut.)

ben beslenme destek ürünü kullanıyorum. nutriway - omega3
tavsiyemdir.

Ben de 10 gün kullandım balık yağı hapını.Ama doktorum haftada 1 balık yiyorsan ve de ceviz tüketiyorsan hiç gerek yok dedi bende bıraktım..

ben ilk hamileliğimde ne balık yağı ne ceviz ,hiçbirşey kullanmadım ama çocuğum 4 aylık diş çıkardı. 7 aylıkken 4 dişi çıkmıştı..omega ile dişin bir alakası yoktur heralde. belki doktorun bebeğe verdiği devid3 müydü neydi o damladandır.. şurubu bile burnunu tıkayarak içen biri olarak balık yağını nasıl içerler bilmem. yiyin güzelim fırınlanış balığı. ne eziyet çekiyorsunuz yaw.balık yiyemeyenlere sözüm yok...bırakın çocuğunuz organik olsun.

benim dr da verdi ceviz yiyemiyorum yiyebilsem gerek yok ama maalesef görmeye bile tahammülüm yok gün aşırı marinkap içiyorum o yüzden

bende gebeliğimin 4.ayından itibaren kullanıyorum.doktorum verdi.solgar omega 3-700 kullanıyorum.mutlaka solgar kullanmamı söyledi.hergün 1 adet yemekle beraber alıyorum.

bende 1 aydır marincap kullanıyorum günde 1 tane, kullandığımdan beri 3-4 kg almışım ve şoka girdim, içmicem artık :KK43:(((

valla herkesın kendı fıkrı ama benım doktorum mutlaka kullammmmı tavsıye ettı her aksam alıyorum ................benım aldığım ıcınde hıçbır madde olmayan saf balkık yagı..........tabı hepsı ıyı degıl pıyasada tamamen saf olanları var............normalde balıklarda bıle agır metaller var bılemıyorız nerde tutulmıuş beslenmış............ben doktoruma guvenıyorum zaten zamanımızda organık ne varkı onlarla beslenelım.............aslımnda coğu sey katkılı olmuş..........rabbım tum hamışlere kolaylık versın

bende seven sea kullanıyorum.doktor verdi.bebeğin el ve göz koordinasyonu açısından çok önemli dedi.

Seven seans pulse kullaniyorum Demir ve civadan arindirilmis

Bende kullanmak istiyorum ama drum gerek yok dedi,kendim alayım dedim ama kafam karıştı burada bir sürü marka adı var hangisi en iyisidir ki?????

bende hamileliğimin 4.ayından beri balık yağı kullanıyorum.normalde balıktan çok tiksiniyorum ne hamileyken nede değilken hiç yiyemiyorum ama yiyebilsem kullanmazdım ilacı.markası OSTIMAX ve de hiç kokmuyor.

Kızlar doktoruma balık yağını sordum size fikir olsun diye "fish oil omega3-6" en hafifi dedi.

Kızlar en İyisi Efa Daily New life markasının ürünü İfos ödülü almışlar dünya çapında onaylı. Doktor arkadaşım söyledi. Hamile olan olmayan herkese öneriyorlar.Her gün 1tane alıyorum ben.

balık yağında Efa marka en iyisi,ben oğluma da Efa Vit veriyorum,doktor tavsiye etmişti..

X