A Alyam52 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2018 137 79 48 İstanbul 12 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Alyam52 #1 Arkadaşlar hamilelikte antideprasan kullanan varmı secita 20 mg kullaniyorum 2 yildır ama hamileysem birakamam diye korkuyorum
Arkadaşlar hamilelikte antideprasan kullanan varmı secita 20 mg kullaniyorum 2 yildır ama hamileysem birakamam diye korkuyorum
M maydanozca04 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Ocak 2018 546 401 53 12 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Alyam52 #2 (( Psikolojisini bozuyorlar insanın şunlara başlatıyorlar ya ne diyeyim... Bırakırsın, onu hissettiğinde...
(( Psikolojisini bozuyorlar insanın şunlara başlatıyorlar ya ne diyeyim... Bırakırsın, onu hissettiğinde...
A Alyam52 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2018 137 79 48 İstanbul 12 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Alyam52 #3 maydanozca04 .!.: (( Psikolojisini bozuyorlar insanın şunlara başlatıyorlar ya ne diyeyim... Bırakırsın, onu hissettiğinde... Genişletmek için tıkla... Denedm nisanda 16 haftalik bebegim erken dogum oldu plesanta rahime yakindi benim büyüdukce acilma oldu 3 ay kullanmadim 4.ay kullanmistim bilmiyorum tekrar cocuk dusunuyorum
maydanozca04 .!.: (( Psikolojisini bozuyorlar insanın şunlara başlatıyorlar ya ne diyeyim... Bırakırsın, onu hissettiğinde... Genişletmek için tıkla... Denedm nisanda 16 haftalik bebegim erken dogum oldu plesanta rahime yakindi benim büyüdukce acilma oldu 3 ay kullanmadim 4.ay kullanmistim bilmiyorum tekrar cocuk dusunuyorum