• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik varmıdır

aysenur4444

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Adetime 2 gün kala test yaptım ilk idrarla değil ama ilk beş dakkada daha azdı ama belliydi 20 dk içinde daha belli oldu varmıdır sizce

Eklentiler

• IMG_2769.webp
    IMG_2769.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 73
Adetime 2 gün kala test yaptım ilk idrarla değil ama ilk beş dakkada daha azdı ama belliydi 20 dk içinde daha belli oldu varmıdır sizce
Testin markası ne,5 10 dkkadan sonraki çizgide artan beliriş doğru olmuyor. Kuruma çizgisi diyorlar hatta, yanlış sonuç verebilir malesef

Siz aynı konuyu bir kaç kez açtınız sanırım. Bu fotoğrafta görünmüyor canım bir şey ama bundan önceki konunuzda başka bir arkadaşa paylaştığınız fotoğrafta belirgin bir çizgi vardı.

Ben fotoğrafta göremedim ama siz canlısında ilk 10 dk gördüyseniz yarın tekrarlayın isterseniz

Siz aynı konuyu bir kaç kez açtınız sanırım. Bu fotoğrafta görünmüyor canım bir şey ama bundan önceki konunuzda başka bir arkadaşa paylaştığınız fotoğrafta belirgin bir çizgi vardı.
Görüntü kalitesi düşüyor galiba yüklerken arka kamera bozuk önden çekincede belli olmadı ama çizgi olmuştu 5 dk da sonradan da arttı çok değil ama gözle görülüyor

Back
X