• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik varmıdır

fatma_33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
En iyi cevaplar
1
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Kızlar mrb ben çatlatma inesi yaptım kaçıncı günde gebelik testi yapım şuan benim13 . günüm yumurtam 20.mn olduğunda ine yapti doktor Sizce hamilelik varmidir

Kızlar mrb ben çatlatma inesi yaptım kaçıncı günde gebelik testi yapım şuan benim13 . günüm yumurtam 20.mn olduğunda ine yapti doktor Sizce hamilelik varmidir
Maalesef test yapmadan bilemeyiz bence artık test yapabilirsiniz

Aslında bende dedim yapımı acaba doktorum 15 günü test yap dedi ama sabırsızim ben
Elinizde fazla test varsa yarın sabah bir deneyin ben de geçen ay letu kullandım gebelik oluşmadı bu ay doktor ilaçsız deneyelim dedi adetime 6 gün var sanırım yine oluşmadı bu ay da oluşmazsa çatlatma iğnesi kullanacağız demişti adet olursam muhtemelen bende çatlatma iğnesi olacağım

Elinizde fazla test varsa yarın sabah bir deneyin ben de geçen ay letu kullandım gebelik oluşmadı bu ay doktor ilaçsız deneyelim dedi adetime 6 gün var sanırım yine oluşmadı bu ay da oluşmazsa çatlatma iğnesi kullanacağız demişti adet olursam muhtemelen bende çatlatma iğnesi olacağım
Bende letu kulandim hayıt tokumu plentiy ve bide efektif kulandim yumurtalarim kalitesi yükseklmis geçenlerde çatlatma yapıldı benim adetime 6 gün var şuan bakalım inşallah olur bu ay

Back
X