• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik varmıdır ??

kubraaa92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
114
47
98
Hanımlar merhaba aralık ayında iki kez rgl oldum son adetim aralık 24 ve sonrasında ovulasyon yaptım takii beklenen adet gününde gördüm ocak 20-21 yünede değerlendirdim ama hala regl olmadım 12 gün geçmiş oldu testte yapyorum negatif neden böyle olmuştur acaba pzrtsi kan vericem ama kafayada takmadım değil 🤷🏼‍♀️

Yumurtlamayı 21 ocakta gorduyseniz daha 10 günde çıkmaz idrar testinde. Kanda çıkar anca.

Hanımlar merhaba aralık ayında iki kez rgl oldum son adetim aralık 24 ve sonrasında ovulasyon yaptım takii beklenen adet gününde gördüm ocak 20-21 yünede değerlendirdim ama hala regl olmadım 12 gün geçmiş oldu testte yapyorum negatif neden böyle olmuştur acaba pzrtsi kan vericem ama kafayada takmadım değil 🤷🏼‍♀️
Aynı gün Ovülasyon geçirmişiz. Benim de 20 ocaktı ama testte negatif çıkıyor. Sanırım daha erken

Ne durumdasın canım

Valla farklılık olarak biraz bel ağrısı ve göğüslerde ağrım var sende durumlar nasıl hala olmadım

Back