Canım olsa çıkardı bence, ben gecikmenin 4.gününde adet oldum. Stresten gecikme oluyor. Benimde İlk defa bu ay gecikme oldu, umutlandım bayağı ama adet oldum. Bence sende bir doktora görün, en azından söktürücü falan kullanırsın.Kizlar adetim gecikeli 6 gun oldu nerdeyse 1haftaya geldim erken gebelik testi olsun normal olsun hicbirinde bisey cikmadi mevsimsel bi gecikmemi yoksa olsa cikarmiydi testlerde yoksa kan mi vermem lazim
Dun gttm ama bekle biraz daha dedi sanirim mevsimselC
Canım olsa çıkardı bence, ben gecikmenin 4.gününde adet oldum. Stresten gecikme oluyor. Benimde İlk defa bu ay gecikme oldu, umutlandım bayağı ama adet oldum. Bence sende bir doktora görün, en azından söktürücü falan kullanırsın.
Yumurtalama gününü biliyor musun geç yumurtladiysan yumurtlama gününden 15 gun sonra adet olunurKizlar adetim gecikeli 6 gun oldu nerdeyse 1haftaya geldim erken gebelik testi olsun normal olsun hicbirinde bisey cikmadi mevsimsel bi gecikmemi yoksa olsa cikarmiydi testlerde yoksa kan mi vermem lazim
Biliyorum ama gecti 15gunu adette olmadim testte yaptim erken gebelik cikmadiYumurtalama gününü biliyor musun geç yumurtladiysan yumurtlama gününden 15 gun sonra adet olunur
Anladım biraz daha bekle bakalım kaset test yapBiliyorum ama gecti 15gunu adette olmadim testte yaptim erken gebelik cikmadi
Kan verdinizmi geç döllenme olablrDun gttm ama bekle biraz daha dedi sanirim mevsimsel
Kan vermedim ama bukdrda gec olcagini sanmiyorumKan verdinizmi geç döllenme olablr
Geçen ay benim reglim tam 8 gün gecikti kan testi vermeye gittiğim günün akşamı regl oldum testlerde çıkmadıysa maalesef negatif oluyo sonuç kısmet başka aylaraKan vermedim ama bukdrda gec olcagini sanmiyorum
9.gune girdim yarin hastaneye gidicem kimisi belli olmaz gec dollenmedr diyoGeçen ay benim reglim tam 8 gün gecikti kan testi vermeye gittiğim günün akşamı regl oldum testlerde çıkmadıysa maalesef negatif oluyo sonuç kısmet başka aylara
Benim de sat 17 şubattı kan testi verdim hcg kaç çıktı acaba senin? Daha doktora gitmedim erken dedikleri için bi iki hafta bekliycem.Merhaba kızlar bende en son 17 şubatta adet gördüm iki defa farklı günlerde test yaptım negatif çıktı aşırı derecede karın şişliğim var ve ara ara adet görecekmişim gibi sancı geliyor bugün doktora gittim rahim duvarın kalınlaşmış ama kese görünmüyor dedi pazartesi günü kantesti yapacam
Benim de sat 17 şubattı kan testi verdim hcg kaç çıktı acaba senin? Daha doktora gitmedim erken dedikleri için bi iki hafta bekliycem.
Pardon ya daha kan vermemişsin yanlış anlamışım. Tekrar test yapmadın mı peki?Merhaba kızlar bende en son 17 şubatta adet gördüm iki defa farklı günlerde test yaptım negatif çıktı aşırı derecede karın şişliğim var ve ara ara adet görecekmişim gibi sancı geliyor bugün doktora gittim rahim duvarın kalınlaşmış ama kese görünmüyor dedi pazartesi günü kantesti yapacam
Umarım gebesindir o zaman isteyen herkese versin Rabbim9.gune girdim yarin hastaneye gidicem kimisi belli olmaz gec dollenmedr diyo
Malesef degilim kan verdim negatif prolaktinn31 olmus sanirim oyuzden gecikti ozrtesi kontrolum var bakalmUmarım gebesindir o zaman isteyen herkese versin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?