- 19 Eylül 2022
- 18
- 6
- 1
- 24
- Konu Sahibi 2bebeannesi5454
-
Buradan tam gözükmüyor canım göremedim benKızlar testte gebelik varmı gölge silik çizgi varmı ben mi hayal görüyorum 3 kere korunma hapını içmeye unuttum şüphelendiğim için test yaptım ve idrarı damlattigim gibi silik gölge çizgi belirdi gözle daha net gözüküyor ama sizlere sorup emin olmak istedim
Teşekkürler :)Buradan tam gözükmüyor canım göremedim ben
adete kac gun varKızlar testte gebelik varmı gölge silik çizgi varmı ben mi hayal görüyorum 3 kere korunma hapını içmeye unuttum şüphelendiğim için test yaptım ve idrarı damlattigim gibi silik gölge çizgi belirdi gözle daha net gözüküyor ama sizlere sorup emin olmak istedim
Yarın inşallah Allah nasip ederseadete kac gun var
gölge bi çizgi var gibi ilk fotoda ama yumurtlamalariniz düzenli ise daha koyu olmasi gerekirdiYarın inşallah Allah nasip ederse
Adetimi sormuşsunuz özür dilerim adetime daha var hani 1 hafta var 25 inde inşallahgölge bi çizgi var gibi ilk fotoda ama yumurtlamalariniz düzenli ise daha koyu olmasi gerekirdi
bi kac gun sonra yine test yapin o zaman belli olmuyor maalesef bu kadar erkenAdetimi sormuşsunuz özür dilerim adetime daha var hani 1 hafta var 25 inde inşallah
İlk fotoda silik bı çizgi var gibi. Bazen 1 hafta kala da çıkabiliyor. Belirtileriniz var
Baş dönmesi erken belirti oluyor bende bu de meme ucu acıması, fazla gaz çıkarma, 37 derece ateş, tansiyon düşmesi.. Bunlar var mıBugün aşırı mide bulantım başladı uyuyamıyorum bilemiyorum alakası varmı yokmu ama midem bulanıyor başım dönüyor birde
Tansiyon düşmesi bide baş dönmesi var evetBaş dönmesi erken belirti oluyor bende bu de meme ucu acıması, fazla gaz çıkarma, 37 derece ateş, tansiyon düşmesi.. Bunlar var mı
6 gün kala erken gebelik testi yaparsanız netlesirTansiyon düşmesi bide baş dönmesi var evet
Test yaptınız mı merak ettimTansiyon düşmesi bide baş dönmesi var evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?