• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik varmı sizce yada oluru nedir ?

Betuldmer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
2
0
1
28
Kızlar ben yeni evliyim 20 günlük ve adetime 5 gün kala kan testi yaptırdım <2 cıkdı ama halim bi tuhaf kusmalarm var sancım kasık ağrım var tam adet bitiminde evlendım hemen hamıle kalırsın dediler sizce o değerde daha yükselme olurmu ? yardımcı olursanız cok sevınırım

20günlük evlisin ...daha adetin falanda geçmemiş 5gün var ...neden test yaptırmakta bukadar acele ettin?
insan bekleyiste oldumu sabırsızlasıyor ama adetmden önce adet oldum yerlesme değilse adet oldum büyük ihtimalle artık önümüzdeki aylara bakacağım

Bebek maksatlı cinsel aktiviten başlayalı henüz yirmi gün olmuş ...adete 5 gün kala kantestlerine gidecek burda konu açacak kadar yıpratma kendini önünde çok günler aylar yıllar var ...olur hayırlısıyla

20günlük evlisin ...daha adetin falanda geçmemiş 5gün var ...neden test yaptırmakta bukadar acele ettin?
yaaa ben de kalp kapak hastasıyım iki çocuğum var son ilişkim on beş Eylül eşim yurt dışına gitti Ogün 21 Eylül de hcg yaptırdım sıfır çıktı bu değer yükselir mi korkuyorum hamileysem Die riskli çünkü

yaaa ben de kalp kapak hastasıyım iki çocuğum var son ilişkim on beş Eylül eşim yurt dışına gitti Ogün 21 Eylül de hcg yaptırdım sıfır çıktı bu değer yükselir mi korkuyorum hamileysem Die riskli çünkü
[/QUOTE benim son adet tarihim 29 ağustos

Back