Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde 6 günüm var canım umarım güzel haberler alırız bende test yapmak istiyorum ama korkuyorum o yüzden gecikmeyi bekleyeceğim sanirim dayanabilirsem
Benimde 6 günüm var canım umarım güzel haberler alırız bende test yapmak istiyorum ama korkuyorum o yüzden gecikmeyi bekleyeceğim sanirim dayanabilirsem
İnşallah canım ama ben çoğu kişiden göğüs hassasiyeti duydum benim 10 gün kala vardı ama şimdi yok oldu şimdi sadece ara ara sızlıyor galiba ben değilim ya geçen ay da böyle olmuştu negatif çıktı
İnşallah canım ama ben çoğu kişiden göğüs hassasiyeti duydum benim 10 gün kala vardı ama şimdi yok oldu şimdi sadece ara ara sızlıyor galiba ben değilim ya geçen ay da böyle olmuştu negatif çık
İnşallah canım ama ben çoğu kişiden göğüs hassasiyeti duydum benim 10 gün kala vardı ama şimdi yok oldu şimdi sadece ara ara sızlıyor galiba ben değilim ya geçen ay da böyle olmuştu negatif çıktı