hafif bi cizgi gorunuyor ama gununuzu bekleyin erken oldugu icin yanilma kimyasal olabiliyor gununuz gelince olmazsaniz tekrarlayin testiBen Ms hastasıyım 2 senedir evliyim ama ilaç kullandığım için korunuyorduk son mr stabil çıktı doktorum ilacı bıraktırdı ve folik asit başladı 2 ay oldu korunmayalı geçen ay regl oldum bu ayda daha reglime 5 gün var ama sabırsızlanıp test yaptım , silik bi 2.çizgi çıktı, sizde böyle çıkıp hamile olan var mı kızlar hastaneye gidip olumsuz cevap almaktan korkuyorum hevesim kırılır o yüzden fikir almak iste
Canim var gibi benimde ilk cok silik cıkmıstı kan ver bugün saglik ocaginda kesin sonuc alirsinBen Ms hastasıyım 2 senedir evliyim ama ilaç kullandığım için korunuyorduk son mr stabil çıktı doktorum ilacı bıraktırdı ve folik asit başladı 2 ay oldu korunmayalı geçen ay regl oldum bu ayda daha reglime 5 gün var ama sabırsızlanıp test yaptım , silik bi 2.çizgi çıktı, sizde böyle çıkıp hamile olan var mı kızlar hastaneye gidip olumsuz cevap almaktan korkuyorum hevesim kırılır o yüzden fikir almak istedim.
Çok sağol inşallah vardır şimdi kan verip geldim ama anlaşılır değil mi çünkü daha tahmini reglime 5 gün var gecikme yaşamadımCanim var gibi benimde ilk cok silik cıkmıstı kan ver bugün saglik ocaginda kesin sonuc alirsin
Çok teşekkürler zaten geçen sene yne ilacı bıraktığım bi ara kimyasal yaşadım 5 haftalıktı sonra atak geçirdim ilaca yine başladım şuan yine bırakmışken ilacı inşallah hayırlısıyla olsun istiyorumhafif bi cizgi gorunuyor ama gununuzu bekleyin erken oldugu icin yanilma kimyasal olabiliyor gununuz gelince olmazsaniz tekrarlayin testi
Degeri cok dusuk olsada cikar hatta cikmistir bile baktinmi e sonuctan merak ettim simdiÇok sağol inşallah vardır şimdi kan verip geldim ama anlaşılır değil mi çünkü daha tahmini reglime 5 gün var gecikme yaşamadım
Ayy inşallah yaaDegeri cok dusuk olsada cikar hatta cikmistir bile baktinmi e sonuctan merak ettim simdiay bana yaz mutlaka
Müjdeli haberle gelirsiniz inşallahAyy inşallah yaabaktım şimdi daha görünmüyor ama 2 saate çıkar demişlerdi bi yarım saat sonra arayıp öğrenirim sana da yazarım canım
Amin inşallahMüjdeli haberle gelirsiniz inşallah
BekliyorumAyy inşallah yaabaktım şimdi daha görünmüyor ama 2 saate çıkar demişlerdi bi yarım saat sonra arayıp öğrenirim sana da yazarım canım
Merhaba sonuc nedir ,insallah vardir gebelikte saglikli ilerlerAmin inşallahRabbim bende içinde tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah
50.88 çıktı beta sonucummMerhaba sonuc nedir ,insallah vardir gebelikte saglikli ilerler
Ayy hadi gözün aydın canım 2 gün sonra bidaha ver kan50,88 çıkmış sonuç canım
Haftasonuna denk geliyor da pazartesi gidecem artıkAyy hadi gözün aydın canım 2 gün sonra bidaha ver kançook mutlu oldum bak
Insallah canim ama suan cok erken 2 3hafta sonraHaftasonuna denk geliyor da pazartesi gidecem artıkay çok sağ ol yaa inşallah bir de her şey yolunda der görürsek ultrason da
Çok mutlu oldum. Tebrikler50,88 çıkmış sonuç canım
Çok teşekkür ederim , Allah razı olsunÇok mutlu oldum. Tebrikler
NedemekEvet ,sabırla beklicem artıksende çok sağ ol canım sevincimi paylaştın Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?