Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba var gibi gözüküyor ben yaptım benimde bat 7 Haziran dün ilk idrarla yapmamıştım hiç çizgi yoktu yarın sabah tekrardan yapacağım son durumunuz nedirEki Görüntüle 3738095
Adet tarihimden 6 gün önce bu testi yaptım sizce gebelik var mı
Bende ilk idrarla yapmadım daha az önce yaptım anlayamadım var mı yok mu adet gecikmesini beklemeyi düşünüyorumMerhaba var gibi gözüküyor ben yaptım benimde bat 7 Haziran dün ilk idrarla yapmamıştım hiç çizgi yoktu yarın sabah tekrardan yapacağım son durumunuz nedir
Bende ilk idrarla yapmadım daha az önce yaptım anlayamadım var mı yok mu adet gecikmesini beklemeyi düşünüyorum
Bebe time markası erken gebelik testi güvenilir midir sizceMarka güvenilirse pozitif görünüyor![]()
Çizgi varla yok arası çok çoook silik duruyo siz nasıl anladınız acabaVar bence iki gün sonra bir daha yapın koyulaşma olursa kan verirsiniz.
Yalancı pozitif çıkarıyor diyende var forumda doğru sonuç verdi diyen de var en iyisi ya bir test daha alın awox predictor olabilir ya da müsaitseniz kan verinBebe time markası erken gebelik testi güvenilir midir sizce![]()
Tamamdır çok teşekkürlerrYalancı pozitif çıkarıyor diyende var forumda doğru sonuç verdi diyen de var en iyisi ya bir test daha alın awox predictor olabilir ya da müsaitseniz kan verin
Benimde böyleydi çünkü. Awox ile de yapmıştım aynı günde o daha koyuydu. Bir de onunla deneyin isterseniz. Ama yalancı pozitif de gördüğüm oldu çok kez erken gebeliklerde. İnşallah vardır ve yükselir canımÇizgi varla yok arası çok çoook silik duruyo siz nasıl anladınız acaba![]()
Silik çizgiyi ben gayet net goruyorum tekrarladı mi testi bence pozitif duruyorEki Görüntüle 3738095
aAdet tarihimden 6 gün önce bu testi yaptım sizce gebelik var mı
Tekrarlamadım bugün adetimin 2. Günü olması gerekiyor adet olmadım ama gebelik belirtisi de yok yarın testi tekrarlamayı düşünüyorummSilik çizgiyi ben gayet net goruyorum tekrarladı mi testi bence pozitif duruyor
Ben sabah yaptım seninki gibi çıktı akşam 4 saat tuttuğum idrarla tekrarlarım çizgi belirginleşti. Bence yap bi test dahaTekrarlamadım bugün adetimin 2. Günü olması gerekiyor adet olmadım ama gebelik belirtisi de yok yarın testi tekrarlamayı düşünüyorumm
Seninki baya belirgin bir çizgi çıkmış 4 saat beklettiğin idrarla yapmana rağmen yarın ilk işim tekrarlamak kan vermeye ne zmaan gidiceksin??Ben sabah yaptım seninki gibi çıktı akşam 4 saat tuttuğum idrarla tekrarlarım çizgi belirginleşti. Bence yap bi test daha
Verdim sonuç bekliyorumSeninki baya belirgin bir çizgi çıkmış 4 saat beklettiğin idrarla yapmana rağmen yarın ilk işim tekrarlamak kan vermeye ne zmaan gidiceksin??
Bende bu testle iki gebeliğimi öğrendim en hasas gebelik testi diyebilirim kanda değerim 6yken göstermiştiBebe time markası erken gebelik testi güvenilir midir sizce![]()
Bende bu testle iki gebeliğimi öğrendim en hasas gebelik testi diyebilirim kanda değerim 6yken göstermiş
Yarın tekrar test yapıcam yine aynı testle mi yapmam lazım awox predictor için de iyi diyolar sizce hangisiBende bu testle iki gebeliğimi öğrendim en hasas gebelik testi diyebilirim kanda değerim 6yken göstermişti
Yaa umarım beklediğin gibidirrr bende çok istiyorum yeni denemeye başladık ama çok istiyorumVerdim sonuç bekliyorumay tam vazgeçtim dediğim ay oldu şaka gibi
Predictor daha iyi tabikide sabah bile yapmana gerek eğer gebelik oluşmuşsa hcg hormonu vicudumuzda inanılmaz yükseliyor ben aynı gün içerisinde 2 saat aralıklarla yaptığım teste kıpkırmızı gördüm erken olan bebetine erken gebelik testi kaset olanda bebetimendıYarın tekrar test yapıcam yine aynı testle mi yapmam lazım awox predictor için de iyi diyolar sizce hangisi