• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mı

Ezg1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
IMG_3056.webp

Adet tarihimden 6 gün önce bu testi yaptım sizce gebelik var mı

Merhaba var gibi gözüküyor ben yaptım benimde bat 7 Haziran dün ilk idrarla yapmamıştım hiç çizgi yoktu yarın sabah tekrardan yapacağım son durumunuz nedir
Bende ilk idrarla yapmadım daha az önce yaptım anlayamadım var mı yok mu adet gecikmesini beklemeyi düşünüyorum

Marka güvenilirse pozitif görünüyor 😊

Var bence iki gün sonra bir daha yapın koyulaşma olursa kan verirsiniz.

Bebe time markası erken gebelik testi güvenilir midir sizce🙏🏻🙏🏻
Yalancı pozitif çıkarıyor diyende var forumda doğru sonuç verdi diyen de var en iyisi ya bir test daha alın awox predictor olabilir ya da müsaitseniz kan verin

Çizgi varla yok arası çok çoook silik duruyo siz nasıl anladınız acaba 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Benimde böyleydi çünkü. Awox ile de yapmıştım aynı günde o daha koyuydu. Bir de onunla deneyin isterseniz. Ama yalancı pozitif de gördüğüm oldu çok kez erken gebeliklerde. İnşallah vardır ve yükselir canım 🥰

Silik çizgiyi ben gayet net goruyorum tekrarladı mi testi bence pozitif duruyor
Tekrarlamadım bugün adetimin 2. Günü olması gerekiyor adet olmadım ama gebelik belirtisi de yok yarın testi tekrarlamayı düşünüyorumm

Merhaba reglime 2 gün var test yaptım hamile miyim sizce 🥹

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    118,6 KB · Görüntüleme: 42
Tekrarlamadım bugün adetimin 2. Günü olması gerekiyor adet olmadım ama gebelik belirtisi de yok yarın testi tekrarlamayı düşünüyorumm
Ben sabah yaptım seninki gibi çıktı akşam 4 saat tuttuğum idrarla tekrarlarım çizgi belirginleşti. Bence yap bi test daha

Ben sabah yaptım seninki gibi çıktı akşam 4 saat tuttuğum idrarla tekrarlarım çizgi belirginleşti. Bence yap bi test daha
Seninki baya belirgin bir çizgi çıkmış 4 saat beklettiğin idrarla yapmana rağmen yarın ilk işim tekrarlamak kan vermeye ne zmaan gidiceksin??

Seninki baya belirgin bir çizgi çıkmış 4 saat beklettiğin idrarla yapmana rağmen yarın ilk işim tekrarlamak kan vermeye ne zmaan gidiceksin??
Verdim sonuç bekliyorum 🥹 ay tam vazgeçtim dediğim ay oldu şaka gibi

Verdim sonuç bekliyorum 🥹 ay tam vazgeçtim dediğim ay oldu şaka gibi
Yaa umarım beklediğin gibidirrr bende çok istiyorum yeni denemeye başladık ama çok istiyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Yarın tekrar test yapıcam yine aynı testle mi yapmam lazım awox predictor için de iyi diyolar sizce hangisi
Predictor daha iyi tabikide sabah bile yapmana gerek eğer gebelik oluşmuşsa hcg hormonu vicudumuzda inanılmaz yükseliyor ben aynı gün içerisinde 2 saat aralıklarla yaptığım teste kıpkırmızı gördüm erken olan bebetine erken gebelik testi kaset olanda bebetimendı

Eklentiler

• IMG_0352.webp
    IMG_0352.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 34
  • image.webp
    image.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 35
Back
X