Gebelik var mi

Lovemybaby

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2023
40
4
29
İki gün gecikme oldu ve beta 14 normal mi siZce hanimlar yardimci olur musunuz

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-07-22-12-43-463_com.android.chrome.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 93
Birde yumurtlama takibi yaptın mı adete 1 hafta kala yumurtladiysan geç döllenme die
Merhaba benim 2.asilama tuttu ama 11 Aralık adet gunumdu benim 9 Aralık'ta lekelenmelerim başladı 10 Aralık'ta yoğun kanamam oldu kan testi verdim 23.2 çıktı 10 Aralık salı günü doktor hamilesin ama düşükle sonuçlanacak dedi 12 Aralık'ta tekrar kan verdim 95.5 çıktı 14 Aralık tekrar verdim 183.4 çıktı şuanda 2 katı olarak devam ediyor düşük yapmıyorsun dedi kanamam durdu İns devam eder artış sizce

Eder eder merak etme Allah'ın izniyle olur

Eder eder merak etme Allah'ın izniyle olur
Benim de 7 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu ama 1 aralikta yumurtlama gördüm Benimde 7 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu ama 1 aralikta yumurtlama gördüm 4 gün önce belirti yaşadım göğüs ağrılarım var birde kasıklarım batıyor su sonra test yaotim pozitif di dün gece kan verdim beta 98 çıktı

İns hayırlısı ile yükselmeye devam eder kese ve bebeği girmeyi nasip eder rabbim ikimizede

Kuzum evelsi gün beta 100 du o o kaç hafta ya denk geliyor ki
1500 kusurlarda keseyi görüyorlar 6. Haftada bebek kalp atışı ben gittim kadın dogumcuya özel bana düşük yapıyorsun dediklerinde bebeği göremedi tuz tanesi kadardır şuanda gebelik görünmüyor dedi beta 1500 bulması lazım dedi hesapla bakalım 100 çıkan günden itibaren günde bir iki katı köy üstüne Perşembe günü kan versen kaç görmen gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…