Hayalet çizgi dedikleri var gibi duruyor hayırlı uğurlu olsun diyelim biran önce kan testi verinKızlar sizce gebelik var mı çok belli belirsiz çizgi
4 şubat adet günüm fakat sabredemedim test yaptım bugün bide dün ve bugün 2-3 defa kahverengi leke geldi bel ve karın ağrımda var offf kafam çok karıştı kızlar bi yardım edin
8 haftalık boş gebeliğim 4 eylül 2020 de sonlandırıldı çok istiyoruz bi bebeğimiz olsun dua edin ne olur
İnşallah öyledir kardeşimHayalet çizgi dedikleri var gibi duruyor hayırlı uğurlu olsun diyelim biran önce kan testi verin
Amin İnşallah sabah kan testi vermeye gideceğim heyecandan bi kaç gün bekleyebilir miyim bilemiyorumHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bana da var gibi geldi ben gördüm çizgiKızlar sizce gebelik var mı çok belli belirsiz çizgi
4 şubat adet günüm fakat sabredemedim test yaptım bugün bide dün ve bugün 2-3 defa kahverengi leke geldi bel ve karın ağrımda var offf kafam çok karıştı kızlar bi yardım edin
8 haftalık boş gebeliğim 4 eylül 2020 de sonlandırıldı çok istiyoruz bi bebeğimiz olsun dua edin ne olur
Var gibi görüyor inşallah hamilesindirKızlar sizce gebelik var mı çok belli belirsiz çizgi
Merhaba canım evet 2 3 ay zor bir süreçten geçtim Allah yardımcımız olsunCanim merhaba, bencede var.Bende 17 eylulde bos gebelikten kurtaj oldum, cok zor bir durum. Ben bile heyecanlandim testini gorunce hemen gidip kan ver
Rabbim sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin inşallahVar gibi görüyor inşallah hamilesindirbende geçirdim boş gebelik pıhtılaşma sorunu çıktı şimdi de hamileyim coraspirin kullanıyorum size başlamışlarmıydı tahlil vermişmiydiniz gebelik düşünürken?
Gebelik testi yap canım belkide hamilesin inşallahta öyledirİyi akşamlar adet günüm 31 ocaktı olmadım
Gecikmem var göğüslerim çok şiş sırtım ağrıyor ve sol kasığımda batmalar var çok halsizlik var hamile olabilir miyim
Anladım canım inşallah vardır hamilelikRabbim sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin inşallah
Testlerim temiz çıktı 2 adet dönemi sonrası hamile kalabilirsin dedi doktorum herhangi bir sorun yok demişti folikasitime devam ettim bu süreçte o kadar bugün kahverengi leke geldi 2 defa korka korka test yaptım acaba hasta mı oluyorum yoksa gebelik mi var diye
Gebelik testi yap canım belkide hamilesin inşallahta öyledirİyi akşamlar adet günüm 31 ocaktı olmadım
Gecikmem var göğüslerim çok şiş sırtım ağrıyor ve sol kasığımda batmalar var çok halsizlik var hamile olabilir miyim
Bazen gecikmeli canım ama bu sefer farklı hissediyorum kendimiGebelik testi yap canım belkide hamilesin inşallahta öyledirbenim adet dönemim 4 şubat 1 gün sabredemedim sende hemen sabah test yap bence adetini düzenli mi oluyorsun
Ay İnşallah inşallah test sonucunu paylaşırım sizlerleAnladım canım inşallah vardır hamilelikÇizgi görüyorum ben umarım yanılmayız iyi haberlerini bekliyoruz
Hayalet çizgi var gibi emin olmak için sabah test vereceğim sonuç ne olur bilemiyorum ama farklı bir şr heyecan var bende deBazen gecikmeli canım ama bu sefer farklı hissediyorum kendimiİnşallah canım inşallah sen hamilesin galiba
Hayırlı haberler olur inşallahAy İnşallah inşallah test sonucunu paylaşırım sizlerle
Yanılmıyorsam bende gördümBana da var gibi geldi ben gördüm çizgi
Amin İnşallah vardırHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?