Fotoğrafı testin tam üzerinden çekebilir misinArkadaşlar test yaptım sabah böyle çıktı sizce gebelik var mıdır dün olmam gerekiyordu hala olmadım
Eki Görüntüle 2769485
Fotoğrafı testin tam üzerinden çekebilir misin
Hafif beyazımsı pembemsi karışık sanki bende anlamadım işteİkinci çizgiyi göremedim resimden mi kaynaklanıyor
İlk yaptığım an böyle olduNet görünmüyor, bide ne kadar süre geçti üstünden
Tam bir çizgi göremedim malesef canım ne zaman yaptın testi reglin geçti mi ?Arkadaşlar test yaptım sabah böyle çıktı sizce gebelik var mıdır dün olmam gerekiyordu hala olmadım
Eki Görüntüle 2769485
Beyazımsı değişik bir çizgi var çok net belli olmuyo galiba resimde normalde 22 günde bir adet gören biriyim geçen ay 23 oldu bugünde 23. Günüm belirti falan yok olmadım hala inşaAllah da olmam da hayırlısıyla bende gebe olmuş olimTam bir çizgi göremedim malesef canım ne zaman yaptın testi reglin geçti mi ?
İnşallaah hamilesindir canımBeyazımsı değişik bir çizgi var çok net belli olmuyo galiba resimde normalde 22 günde bir adet gören biriyim geçen ay 23 oldu bugünde 23. Günüm belirti falan yok olmadım hala inşaAllah da olmam da hayırlısıyla bende gebe olmuş olim
tekrar erken gebelik testi aldım eczacı bir iki gün bekle öyle yap dedi bende beklicem artık
Kuruma çizgisi gibi duruyor,pembe olmasi gerekiyir ama beyaz sizinki,malesef yok gibiArkadaşlar test yaptım sabah böyle çıktı sizce gebelik var mıdır dün olmam gerekiyordu hala olmadım
Eki Görüntüle 2769485
İnşaAllah canim benim dualarında unutma beni de :))İnşallaah hamilesindir canım
Bilmiyorum valla yaa o çizgi daha ilk damlaları damlattigimda çıktı bende anlam veremedim ilk defa öyle olduKuruma çizgisi gibi duruyor,pembe olmasi gerekiyir ama beyaz sizinki,malesef yok gibi
Bence yarın sabah ilk idrarla yine dene test bozuk olabilirBilmiyorum valla yaa o çizgi daha ilk damlaları damlattigimda çıktı bende anlam veremedim ilk defa öyle oldu
Aynen ama işte insan sürekli negatif görünce de yapmak istemiyo o buraya attığım testten sonra bir daha yaptım o da hafif varla yok arası silik gibi oldu sonra o da gitti sanki şimdi erken gebelik testi aldım eczacı bir iki gün bekle öyle yap dedi beklicem artık adet olmazsam hem onu yapicam hemde kan vermeye gidicemBence yarın sabah ilk idrarla yine dene test bozuk olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?