• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mi

Test yaptım böyle çıktı normal asıl zamanlarima dün olmam lazımdi ama olmadım sizce gebelik var midi

• Gebelik var mı

OY: 2 40,0%
  • Yok mu

OY: 3 60,0%

• Ankete Katılan
    5

Gokce44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
31
11
38
26
Arkadaşlar test yaptım sabah böyle çıktı sizce gebelik var mıdır dün olmam gerekiyordu hala olmadım
IMG-20210126-WA0005.webp

Net görünmüyor, bide ne kadar süre geçti üstünden

Yok canım gebelik gözükmüyor

Tam bir çizgi göremedim malesef canım ne zaman yaptın testi reglin geçti mi ?
Beyazımsı değişik bir çizgi var çok net belli olmuyo galiba resimde normalde 22 günde bir adet gören biriyim geçen ay 23 oldu bugünde 23. Günüm belirti falan yok olmadım hala inşaAllah da olmam da hayırlısıyla bende gebe olmuş olim 🤭
tekrar erken gebelik testi aldım eczacı bir iki gün bekle öyle yap dedi bende beklicem artık

Beyazımsı değişik bir çizgi var çok net belli olmuyo galiba resimde normalde 22 günde bir adet gören biriyim geçen ay 23 oldu bugünde 23. Günüm belirti falan yok olmadım hala inşaAllah da olmam da hayırlısıyla bende gebe olmuş olim 🤭
tekrar erken gebelik testi aldım eczacı bir iki gün bekle öyle yap dedi bende beklicem artık
İnşallaah hamilesindir canım :KK68:

Bence yarın sabah ilk idrarla yine dene test bozuk olabilir
Aynen ama işte insan sürekli negatif görünce de yapmak istemiyo o buraya attığım testten sonra bir daha yaptım o da hafif varla yok arası silik gibi oldu sonra o da gitti sanki şimdi erken gebelik testi aldım eczacı bir iki gün bekle öyle yap dedi beklicem artık adet olmazsam hem onu yapicam hemde kan vermeye gidicem

Back