• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mı?

elifztrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
110
24
48
29
Adetim 7 gün gecikti idrar testi yaptım kameraya cok belli olmuyor ama cok hafif bir cizgi var görebilen olur mu bilmiyorum.. adet belirtilerimin hepsi var ama adet olmuyorum.. Bu testede pek guvenmiyorum ama.. iyice kafam allak bullak oldu..

Eklentiler

• 20200305_101926.jpg
    20200305_101926.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 120
  • 20200305_101822.jpg
    20200305_101822.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 114
Adetim 7 gün gecikti idrar testi yaptım kameraya cok belli olmuyor ama cok hafif bir cizgi var görebilen olur mu bilmiyorum.. adet belirtilerimin hepsi var ama adet olmuyorum.. Bu testede pek guvenmiyorum ama.. iyice kafam allak bullak oldu..
Ben görüyorum var gibi canım 🤗

Var gibi sanki birde baska bi testle yada erken gebelik testiyle deneyin 7 gun gecmeye daha fazla belli olmasi lazim ama belki geç döllenmedir.

Var gibi sanki birde baska bi testle yada erken gebelik testiyle deneyin 7 gun gecmeye daha fazla belli olmasi lazim ama belki geç döllenmedir.
adetime 8 gun varkende pembe kanama olmustu 1 gun cok az sekilde o gunden beri şüpheleniyorum.. yarin sabah baska bir testle deneyecgim simdi baska bir testle yapsam ckmazsa diye korkuyorum zaten cok silik sabah ilk idrarla yapmama ragmen p.sebeple yarin sabahi bekliyim dedim

adetime 8 gun varkende pembe kanama olmustu 1 gun cok az sekilde o gunden beri şüpheleniyorum.. yarin sabah baska bir testle deneyecgim simdi baska bir testle yapsam ckmazsa diye korkuyorum zaten cok silik sabah ilk idrarla yapmama ragmen p.sebeple yarin sabahi bekliyim dedim
Yada git bi kan ver varsa kanda zaten cikar canm hic korkma

Yada git bi kan ver varsa kanda zaten cikar canm hic korkma
Esim evde suan varsa ona surpriz yapmak istiyorum o sebeple gidemiyorum saglik ocagina yarin yeniden idrar testi yapip sonuca gore kan vereceğim.. bu testten yapip pozitif olup sonra negatif çkanlar varmis biraz arastirdim ondan cok umitlenmemeye calisiyorum

Bu testi yapanların çoğu hüsrana uğruyor canım. Başka marka testle yap bence.

kızlar labmen testini aldim 3 dk icinde yine ayni sekilde hafif ckti ogle tatilinden sknra kan vermeye gidecegim

Back