- 7 Şubat 2020
- 23
- 9
- 27
- Konu Sahibi Efselisafili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetiniz geçti mi acabaGebelik var mı yok mu emin olamadım fikirlerinize ihtiyacım var..
Hayır geçmedi daha 2 gün var evde test vardı denedim emin de olamadım açıkçasıAdetiniz geçti mi acaba
Hadi ya tuhaf oldum şuan 2 buçuk yaşında oğlum varBence var ❤
Çok hazırlıksız yakalandım, hayırlısı olur benim için inşallah
İnşallahÇok hazırlıksız yakalandım, hayırlısı olur benim için inşallah
O zaman var bence bende 3 kala yapmıştım hatta erken gebelik testi yapmıştım aynen böyle çıkmıştı daha çok yenidir ondan böyledirHayır geçmedi daha 2 gün var evde test vardı denedim emin de olamadım açıkçası
Kan versem değer yüksek çıkar mı acabaO zaman var bence bende 3 kala yapmıştım hatta erken gebelik testi yapmıştım aynen böyle çıkmıştı daha çok yenidir ondan böyledir
Bilemiyorum canım ben Adetim 3 gün geçince kan vermiştim 128 çıkmıştıKan versem değer yüksek çıkar mı acaba
İlk gebeliğimde adetime 2 gün varken kan verdiğim de 98 çıkmıştı benimdeBilemiyorum canım ben Adetim 3 gün geçince kan vermiştim 128 çıkmıştı
Teşekkür ederim inşallah hayırlısı olurBence var hayırlı olsun
hayırlı olsunGebelik var mı yok mu emin olamadım fikirlerinize ihtiyacım var..
Teşekkür ederim inşallah kan testi yaptırmadan emin olamıyorumBence var hayırlı olsun
Naptın canım kan verdin miTeşekkür ederim inşallah kan testi yaptırmadan emin olamıyorum
Keşke bende hazirliksiz yakalansammÇok hazırlıksız yakalandım, hayırlısı olur benim için inşallah
Yok canım vermedim daha biraz daha vakit gelsin istedimNaptın canım kan verdin mi