Hayırlı olsun canım benim var :)Kizlar dün test yaptim hafif silik cikti sizce gebelik var mi?
Var kız kos hastaneye çabuk kan sonucunu bekliyoruzKizlar dün test yaptim hafif silik cikti sizce gebelik var mi?
Insallah canim ben ikinci cizgiyi göremedim diye cope atmistim Bi iki saat sonra tekrar baktim öyle gördüm aacaba test bekledikten sonra bozuldu mu diye dusunmustumevet kesin vardır tecrubeli biri olarak söylüyorum
Acaba Bi hafta beklesem miVar kız kos hastaneye çabuk kan sonucunu bekliyoruz
Insallah oyledir canim iki defe kurtaj oldum Bi tane 1 bucuk yasinda kizim var iyice korkar oldum yine kurtaj olurum diyeHayırlı olsun canım benim var :)
Ama ikinci çizgi baya iyi cıkmış. Cok da düşük olacağını zannetmiyorum. Silik çizgi bile değil pembemsi olmuş bu artikAcaba Bi hafta beklesem mi
Cok dusuk sonuc cikinca doktorlar dalga geciyo
Valla icimi rahatlattin cok Sagol ben yarin gideyim doktora dedigin gibiAma ikinci çizgi baya iyi cıkmış. Cok da düşük olacağını zannetmiyorum. Silik çizgi bile değil pembemsi olmuş bu artik
Bizi de haberdar et fistikimValla icimi rahatlattin cok Sagol ben yarin gideyim doktora dedigin gibi
Kesin vardır, ben bundan daha da silik çizgiyle öğrenmiştim. Tebrik edebiliriz sanırımKizlar dün test yaptim hafif silik cikti sizce gebelik var mi?
Bugün Bi test daha yaptim onda daha belirgin cikti insallah sagliklidirKesin vardır, ben bundan daha da silik çizgiyle öğrenmiştim. Tebrik edebiliriz sanırım
Evet kesinlikle varKizlar dün test yaptim hafif silik cikti sizce gebelik var mi?
insallah degerlerimde güzel artarEvet kesinlikle var
Sonucum ciktiBizi de haberdar et fistikim
Heyecanla bekliyorummSonucum cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?