Gebelik var mı yok mu

bekleyen17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2025
5
0
1
25
Merhaba bir buçuk yıllık evliyim bir tane dusuk yaptim dusukten sonra 60 gün regl olmadım sonra regl oldum diğer reglim 8 gün gecikti sonra 5 gün gecikti ama her ayin 6 sinda regl oluyordum yine geçtim 6 gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ne yapmalıyım

Belirtileriniz var mı mesela bide 6 gün erken olabilir sabırsızsanız 2 gün kala filan yapın yada en sağlıklısı regl gecikmesi bekleyin

Belirtileriniz var mı mesela bide 6 gün erken olabilir sabırsızsanız 2 gün kala filan yapın yada en sağlıklısı regl gecikmesi bekleyin
Reglim gecikti göğüslerde ağrı şişkinlik bel ağrısı var sürekli yorgunum ve uyuma isteği duygusal olarak normal değilim

Reglim gecikti göğüslerde ağrı şişkinlik bel ağrısı var sürekli yorgunum ve uyuma isteği duygusal olarak normal değilidemeyi unutmu

Reglim gecikti göğüslerde ağrı şişkinlik bel ağrısı var sürekli yorgunum ve uyuma isteği duygusal olarak normal değilim
Demeyi unutmuşum bende de inanılmaz yorgunluk uyku hali vardı o da çok düşündürmüştü beni bence biraz daha bekleyip testi tekrar edin inşallah vücudun oyunu değildir bu size hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…