Gebelik var mı yok mu kızlarrr

gamze1507

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
14
3
24
Kızlar merhaba ben erken gebelık ve kaset test yaptım adetıme 5 gün kala dıgerlerını hep 10 gün 7 gün kala yaptım ama kanda 3 gün önce negatif çıktı anlayamıyorum sizce neden lütfen yardımcı olur musunuz
Ayrıca kaset teste çok çok az hayalet cızgı var

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar merhaba ben erken gebelık ve kaset test yaptım adetıme 5 gün kala dıgerlerını hep 10 gün 7 gün kala yaptım ama kanda 3 gün önce negatif çıktı anlayamıyorum sizce neden lütfen yardımcı olur musunuz
Var gibi duruyor kan testinizi tekrarlayın bence

Canım esas olan kan testidir hepsini 5 gün önce mi yaptın

Canım esas olan kan testidir hepsini 5 gün önce mi yaptın
Yok hayır en alttakını ogrendıktem sonra hemen gittik beta 5 çıktı yok dedıler sonra 1 gün sonra tekrar gittim 2 dedıler negatıftı ama eve gelımce tekrar yaptım erken gebelık yöne bu sekılde cıktı

Yok hayır en alttakını ogrendıktem sonra hemen gittik beta 5 çıktı yok dedıler sonra 1 gün sonra tekrar gittim 2 dedıler negatıftı ama eve gelımce tekrar yaptım erken gebelık yöne bu sekılde cıktı
5'ten 2'ye düştüyse kimyasal gebelik olabilir 😔

Ayrıca kaset teste çok çok az hayalet cızgı var
Canm hayırlı olsun inşallah hamilesin . Cnku benimde öyle silikti . Kan verdim hamilesin dedi doktor. Hadi gözün aydın

İnan aynı senin gibi yaşadım ve senin gibi düşündüm. Hep silikti . Ama çok.sukur duzeldi ve HCG yükseldi . Sende sikma canını Allah büyük.

İnan aynı senin gibi yaşadım ve senin gibi düşündüm. Hep silikti . Ama çok.sukur duzeldi ve HCG yükseldi . Sende sikma canını Allah büyük.
Insllah çok ıstıyorum rabbım ısteyen herkese nasıp etsın adetımı beklemek tanı ne doğrusu olucak gecıkırse Bı doktora gidecegım artık

Canım ben evde daha önce başıma geleni anlatayım adetimden 6 gün önce 1 günde 5 farklı test yaptım silik çıktı sonra hemen kan vermeye gittim beta 2.60 çıktı doktor gebelik yok diyip antibiyotik verdi ilacı kullanmadım sonra testler yanlış herhalde diyip adetimi bekledim 5 gün gecikti yine test yaptım anında pozitifi görünce şok olup arka arkaya bir çok test yaptım ertesi günü hemen hastaneye gittim kan verdim 4 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim sonra bir doktordan bazen verilen ilk kanda çıkmayabileceğini şüpheleniyorsak 2/3 gün sonra tekrar kan vermemiz gerektiğini öğrendim ne yazık ki 5 haftalıkken de düşük yaptım ama senin testlerinde baya pozitif hayırlısı olsun inşallah

bu yorumunuzu görmemiştim 5 ten 2 ye düştüyse biraz zor gibi ama canınızı sıkmamaya çalışın en güzeli adetinizi bekleyim bende şimdi test yaptım silik çıktı ama adetimi beklicem 2 gün kaldı

bu yorumunuzu görmemiştim 5 ten 2 ye düştüyse biraz zor gibi ama canınızı sıkmamaya çalışın en güzeli adetinizi bekleyim bende şimdi test yaptım silik çıktı ama adetimi beklicem 2 gün kaldı
Hası ınslllah rabbım hayırırlısını versin bız bıraz acele edıyoruz merak ettıgımız için

X