Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi duruyor kan testinizi tekrarlayın benceKızlar merhaba ben erken gebelık ve kaset test yaptım adetıme 5 gün kala dıgerlerını hep 10 gün 7 gün kala yaptım ama kanda 3 gün önce negatif çıktı anlayamıyorum sizce neden lütfen yardımcı olur musunuz
Canım esas olan kan testidir hepsini 5 gün önce mi yaptınKızlar merhaba ben erken gebelık ve kaset test yaptım adetıme 5 gün kala dıgerlerını hep 10 gün 7 gün kala yaptım ama kanda 3 gün önce negatif çıktı anlayamıyorum sizce neden lütfen yardımcı olur musunuz
Kaset test bugün yaptım sıralama en üstten en alta kadarGamze hem var hem yok teste göre keşke düzgünce sıralasaydın
En alttakinde de hafif bir çizgi var sanki bence kan verKaset test bugün yaptım sıralama en üstten en alta kadar
Yok hayır en alttakını ogrendıktem sonra hemen gittik beta 5 çıktı yok dedıler sonra 1 gün sonra tekrar gittim 2 dedıler negatıftı ama eve gelımce tekrar yaptım erken gebelık yöne bu sekılde cıktıCanım esas olan kan testidir hepsini 5 gün önce mi yaptın
Sürekli heveslenıyorum ve negatıf alınca üzülüyorum artık hepsıde yanlış olamaz farklı markalardan da aldımEn alttakinde de hafif bir çizgi var sanki bence kan ver
5'ten 2'ye düştüyse kimyasal gebelik olabilirYok hayır en alttakını ogrendıktem sonra hemen gittik beta 5 çıktı yok dedıler sonra 1 gün sonra tekrar gittim 2 dedıler negatıftı ama eve gelımce tekrar yaptım erken gebelık yöne bu sekılde cıktı
Gamze hem var hem yok teste göre keşke düzgünce sıralasaydın
Ama 3 gün önce düştü ve hala teste sılık cızgıler var gecmıs olamaz mı5'ten 2'ye düştüyse kimyasal gebelik olabilir
Canm hayırlı olsun inşallah hamilesin . Cnku benimde öyle silikti . Kan verdim hamilesin dedi doktor. Hadi gözün aydınKızlar merhaba ben erken gebelık ve kaset test yaptım adetıme 5 gün kala dıgerlerını hep 10 gün 7 gün kala yaptım ama kanda 3 gün önce negatif çıktı anlayamıyorum sizce neden lütfen yardımcı olur musunuz
Ayrıca kaset teste çok çok az hayalet cızgı var
Insllah çok ıstıyorum rabbım ısteyen herkese nasıp etsın adetımı beklemek tanı ne doğrusu olucak gecıkırse Bı doktora gidecegım artıkİnan aynı senin gibi yaşadım ve senin gibi düşündüm. Hep silikti . Ama çok.sukur duzeldi ve HCG yükseldi . Sende sikma canını Allah büyük.
bu yorumunuzu görmemiştim 5 ten 2 ye düştüyse biraz zor gibi ama canınızı sıkmamaya çalışın en güzeli adetinizi bekleyim bende şimdi test yaptım silik çıktı ama adetimi beklicem 2 gün kaldıYok hayır en alttakını ogrendıktem sonra hemen gittik beta 5 çıktı yok dedıler sonra 1 gün sonra tekrar gittim 2 dedıler negatıftı ama eve gelımce tekrar yaptım erken gebelık yöne bu sekılde cıktı
Hası ınslllah rabbım hayırırlısını versin bız bıraz acele edıyoruz merak ettıgımız içinbu yorumunuzu görmemiştim 5 ten 2 ye düştüyse biraz zor gibi ama canınızı sıkmamaya çalışın en güzeli adetinizi bekleyim bende şimdi test yaptım silik çıktı ama adetimi beklicem 2 gün kaldı