- 11 Mart 2025
- 501
- 67
- 13
- 29
Benim de 6 gün var çok ince silik gördüm productor. BilmiyorumBenimde sizin gibi yaklaşık on gün falan var ama testler elime ulasinca dayanamadim bı yapayım dedim hassas olduğu söyleniyor productorun üç kez tekrarladim art arda böyle çıktı kuruma çizgisi olsa bi süre geçmesi gerekiyor diye biliyorum test bozuk olsa üçünde de aynı çıkmaz kafamda deli sorularbu bile öyle umutlandırdı ki beni ilk kez buraya yazıyorum hangi açıdan foto çekeceğimi sasirdim benmi yanlış görüyorum diye Allah isteyen bekleyen herkesin kucağını doldursun inşallah sizi de tebrik ederim
Benim de 6 gün var çok ince silik gördüm productor. Bilmiyorum
İnşallahAy canım inşallah ya inşallah
Benimde sizin gibi yaklaşık on gün falan var ama testler elime ulasinca dayanamadim bı yapayım dedim hassas olduğu söyleniyor productorun üç kez tekrarladim art arda böyle çıktı kuruma çizgisi olsa bi süre geçmesi gerekiyor diye biliyorum test bozuk olsa üçünde de aynı çıkmaz kafamda deli sorularbu bile öyle umutlandırdı ki beni ilk kez buraya yazıyorum hangi açıdan foto çekeceğimi sasirdim benmi yanlış görüyorum diye Allah isteyen bekleyen herkesin kucağını doldursun inşallah sizi de tebr
Teşekkür ederimmBenimde sizin gibi yaklaşık on gün falan var ama testler elime ulasinca dayanamadim bı yapayım dedim hassas olduğu söyleniyor productorun üç kez tekrarladim art arda böyle çıktı kuruma çizgisi olsa bi süre geçmesi gerekiyor diye biliyorum test bozuk olsa üçünde de aynı çıkmaz kafamda deli sorularbu bile öyle umutlandırdı ki beni ilk kez buraya yazıyorum hangi açıdan foto çekeceğimi sasirdim benmi yanlış görüyorum diye Allah isteyen bekleyen herkesin kucağını doldursun inşallah sizi de tebrik ederim
İnşallahhhhTeşekkür ederimmben de ikinci çizgiyi görüyorum inşallah vardır gebelik
O günden sonra bekledim bugün yaptım hatta biraz evvel negatif malesefSonuç ne oldu acaba
Biraz daha belirginleşmesi lazımdı şimdiye kadar, ama umarım mucize olur. Bende kan verdim şimdi sizinki gibiydi bugün yine yaptım çok silik var ama çoook silikO günden sonra bekledim bugün yaptım hatta biraz evvel negatif malesef
Benimde dört tane art arda yapmistim incecik çizgi çıktı sonrası da dediğim gibi bende koyulasirmi diye çok umut etmiştim ama ..Biraz daha belirginleşmesi lazımdı şimdiye kadar, ama umarım mucize olur. Bende kan verdim şimdi sizinki gibiydi bugün yine yaptım çok silik var ama çoook silik
Umarım sizinki koyulaşırBiraz daha belirginleşmesi lazımdı şimdiye kadar, ama umarım mucize olur. Bende kan verdim şimdi sizinki gibiydi bugün yine yaptım çok silik var ama çoook silik
Adet oldunuz mu ? Benim de başlarda çıktı sonra tamamen negatif malesef yine testler üzdüO günden sonra bekledim bugün yaptım hatta biraz evvel negatif malesef
Yok olmadım benim günüme vardi zaten yaptığımda 20 sinde günümAdet oldunuz mu ? Benim de başlarda çıktı sonra tamamen negatif malesef yine testler üzdü
Aynen hepsi prodoctordu dördü de en son certain marka aldım işte farklı seçenek olsun elimde onda da aynı ince çizgi cikcakmi diye o negatifti bugünkü de prodoctor du oda negatifHepsi Prodoctor muydu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?