Gebelik var mı sizce

Benimde sizin gibi yaklaşık on gün falan var ama testler elime ulasinca dayanamadim bı yapayım dedim hassas olduğu söyleniyor productorun üç kez tekrarladim art arda böyle çıktı kuruma çizgisi olsa bi süre geçmesi gerekiyor diye biliyorum test bozuk olsa üçünde de aynı çıkmaz kafamda deli sorular 😊bu bile öyle umutlandırdı ki beni ilk kez buraya yazıyorum hangi açıdan foto çekeceğimi sasirdim benmi yanlış görüyorum diye Allah isteyen bekleyen herkesin kucağını doldursun inşallah sizi de tebrik ederim 🤲🏻
Benim de 6 gün var çok ince silik gördüm productor. Bilmiyorum

Eklentiler

• 1000044794.webp
    1000044794.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 27
Benimde sizin gibi yaklaşık on gün falan var ama testler elime ulasinca dayanamadim bı yapayım dedim hassas olduğu söyleniyor productorun üç kez tekrarladim art arda böyle çıktı kuruma çizgisi olsa bi süre geçmesi gerekiyor diye biliyorum test bozuk olsa üçünde de aynı çıkmaz kafamda deli sorular 😊bu bile öyle umutlandırdı ki beni ilk kez buraya yazıyorum hangi açıdan foto çekeceğimi sasirdim benmi yanlış görüyorum diye Allah isteyen bekleyen herkesin kucağını doldursun inşallah sizi de tebr

Benimde sizin gibi yaklaşık on gün falan var ama testler elime ulasinca dayanamadim bı yapayım dedim hassas olduğu söyleniyor productorun üç kez tekrarladim art arda böyle çıktı kuruma çizgisi olsa bi süre geçmesi gerekiyor diye biliyorum test bozuk olsa üçünde de aynı çıkmaz kafamda deli sorular 😊bu bile öyle umutlandırdı ki beni ilk kez buraya yazıyorum hangi açıdan foto çekeceğimi sasirdim benmi yanlış görüyorum diye Allah isteyen bekleyen herkesin kucağını doldursun inşallah sizi de tebrik ederim 🤲🏻
Teşekkür ederimm🥰ben de ikinci çizgiyi görüyorum inşallah vardır gebelik🤲🏻🫶🏻

O günden sonra bekledim bugün yaptım hatta biraz evvel negatif malesef
Biraz daha belirginleşmesi lazımdı şimdiye kadar, ama umarım mucize olur. Bende kan verdim şimdi sizinki gibiydi bugün yine yaptım çok silik var ama çoook silik

Biraz daha belirginleşmesi lazımdı şimdiye kadar, ama umarım mucize olur. Bende kan verdim şimdi sizinki gibiydi bugün yine yaptım çok silik var ama çoook silik
Benimde dört tane art arda yapmistim incecik çizgi çıktı sonrası da dediğim gibi bende koyulasirmi diye çok umut etmiştim ama ..

Back
X