Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence var ben altı gün kala olanda görüyorum. Sat neydi sizinEki Görüntüle 3569398 İlk yaptığım regle 8 gün vardı
İkinci yaptığım ise 6 gün
Var gibi canım birde reglden once yapmissin 2. Testte bariz cizgi gözüküyorEki Görüntüle 3569398 İlk yaptığım regle 8 gün vardı
ProdoctorHemen test markası sorayım
Eki Görüntüle 3569398 İlk yaptığım regle 8 gün vardı
Regle 4 gün kala tekrar yaptım bugün yani 5 dk sonra böyle çıktıVar gibi canım birde reglden once yapmissin 2. Testte bariz cizgi gözüküyor
Var gibi canım birde reglden once yapmissin 2. Testte bariz cizgi gözüküyor
Onuda atsana canım biRegle 4 gün kala tekrar yaptım bugün yani 5 dk sonra böyle çıktı
Attım gelmedi mi canlı da pembe duruyor 1 saat bekleyince de böyleOnuda atsana canım bi
Attım gelmedi mi canlı da pembe duruyor 1 saat bekleyince de böyle
Son durum neAttım gelmedi mi canlı da pembe duruyor 1 saat bekleyince de böyle
Testi tekrarladım hemen çıktı ikinci çizgi kan testi verdim varmış gebelikSon durum ne
Benim de 6 gün var.productor.cok çok silik gösterdi ama 15. Dk sonraTesti tekrarladım hemen çıktı ikinci çizgi kan testi verdim varmış gebelik![]()
Hayırlı olsun yumurtlama tarihini biliyor musunuzTesti tekrarladım hemen çıktı ikinci çizgi kan testi verdim varmış gebelik![]()
Benimki saatler sonra çıkmasına rağmen gebelik var 15 dk çok az bi süre bi kaç gün sonra tekrarlayın çizgi daha bi koyulaşacaktır ben 2 gün arayla test yaptım hep en son yaptığımda baya çift çizgiydi ve hemen anında çıktı bi kan testi verirsinizBenim de 6 gün var.productor.cok çok silik gösterdi ama 15. Dk sonra
Ay canım inşallah ya inşallahBenimki saatler sonra çıkmasına rağmen gebelik var 15 dk çok az bi süre bi kaç gün sonra tekrarlayın çizgi daha bi koyulaşacaktır ben 2 gün arayla test yaptım hep en son yaptığımda baya çift çizgiydi ve hemen anında çıktı bi kan testi verirsiniz![]()
Benimde sizin gibi yaklaşık on gün falan var ama testler elime ulasinca dayanamadim bı yapayım dedim hassas olduğu söyleniyor productorun üç kez tekrarladim art arda böyle çıktı kuruma çizgisi olsa bi süre geçmesi gerekiyor diye biliyorum test bozuk olsa üçünde de aynı çıkmaz kafamda deli sorularTesti tekrarladım hemen çıktı ikinci çizgi kan testi verdim varmış gebelik![]()