- 13 Nisan 2023
- 470
- En iyi cevaplar
- 1
- 922
- 23
- 26
- Konu Sahibi sakladigimbirsey
-
Hamilesin canım hayırlı olsunMerhabalar. 6 aralık'ta korunmayı bıraktık sonrasında 8 ocak'ta ilk regl'mi oldum. Hala olmayınca test yapmak istedim bu şekilde çıktı ama normalde regl'm düzenli değildir dkh ile korunuyorduk o şekilde düzene girmişti bırakınca yine 35-40 günde olurum sandım ama ilk ay düzenli geldi 2.ay gelmeyince bu testi yaptım sizce var mı :)
Canım silikte olsa varMerhabalar. 6 aralık'ta korunmayı bıraktık sonrasında 8 ocak'ta ilk regl'mi oldum. Hala olmayınca test yapmak istedim bu şekilde çıktı ama normalde regl'm düzenli değildir dkh ile korunuyorduk o şekilde düzene girmişti bırakınca yine 35-40 günde olurum sandım ama ilk ay düzenli geldi 2.ay gelmeyince bu testi yaptım sizce var mı :)
inşallah bu kadar erken beklemiyordum dkh öncesi 3 ayda bir bile regl olduğum oluyordu :))Hamilesin canım hayırlı olsun
erken test yok elimde ama 2 tane daha bu testten var 2 günde bir yapayım çizgi koyulaşıyor mu diye bakarım olur sanırım. 4 gün sonra koyulaşırsa kan veririmVar gibi duruyor ama pek emin olamadım yapabilirseniz eğer erken gebelik testi yapın o daha net olur. Kanda verebilirsiniz direkt.
Aynen bu şekilde de yapabilirsin canımerken test yok elimde ama 2 tane daha bu testten var 2 günde bir yapayım çizgi koyulaşıyor mu diye bakarım olur sanırım. 4 gün sonra koyulaşırsa kan veririm
Var gibi duruyor canım. Ben konudan bağımsız başka birşey sormak istiyorum. Dkh ne kadar süre kullandınız acaba? Ben 7 yıldır kullanıyorum ve adetimi kesmişti bazı bünyelerde yapıyormuş. İlk regl aşırı az ve koyu olmuştu ama 2. Regl aşırı yoğun suan böyle birşey yaşadın mı acaba nemde hapı bırakalı 2 buçuk ay olduMerhabalar. 6 aralık'ta korunmayı bıraktık sonrasında 8 ocak'ta ilk regl'mi oldum. Hala olmayınca test yapmak istedim bu şekilde çıktı ama normalde regl'm düzenli değildir dkh ile korunuyorduk o şekilde düzene girmişti bırakınca yine 35-40 günde olurum sandım ama ilk ay düzenli geldi 2.ay gelmeyince bu testi yaptım sizce var mı :)
Ben tam 1 buçuk yıl kullandım aralıksız. Adetimde değişiklik olmadıVar gibi duruyor canım. Ben konudan bağımsız başka birşey sormak istiyorum. Dkh ne kadar süre kullandınız acaba? Ben 7 yıldır kullanıyorum ve adetimi kesmişti bazı bünyelerde yapıyormuş. İlk regl aşırı az ve koyu olmuştu ama 2. Regl aşırı yoğun suan böyle birşey yaşadın mı acaba nemde hapı bırakalı 2 buçuk ay oldu
Canım çizgi var ama testin markası artimed ya da days doctorsa yalancı çizgidir, değilse de baya çizgi görüyorum benMerhabalar. 6 aralık'ta korunmayı bıraktık sonrasında 8 ocak'ta ilk regl'mi oldum. Hala olmayınca test yapmak istedim bu şekilde çıktı ama normalde regl'm düzenli değildir dkh ile korunuyorduk o şekilde düzene girmişti bırakınca yine 35-40 günde olurum sandım ama ilk ay düzenli geldi 2.ay gelmeyince bu testi yaptım sizce var mı :)
Kuzum ben dkh kullanırken benimde adetimi kesmişti bir kez, doktora gitmiştim rahmimi çok incelttiği için ara verdirmişti hapa 1-2 aya düzene girer demişti, yazmak istedimVar gibi duruyor canım. Ben konudan bağımsız başka birşey sormak istiyorum. Dkh ne kadar süre kullandınız acaba? Ben 7 yıldır kullanıyorum ve adetimi kesmişti bazı bünyelerde yapıyormuş. İlk regl aşırı az ve koyu olmuştu ama 2. Regl aşırı yoğun suan böyle birşey yaşadın mı acaba nemde hapı bırakalı 2 buçuk ay oldu
Aynısını bana da söyledi hap değişti hap değişince 1-2 kez oldum sonra yine aynı olunca daha gitmedim. Gebelik düşünüyorum diye 2 buçuk ay önce bıraktım başıma da böyle bir iş geldiCanım çizgi var ama testin markası artimed ya da days doctorsa yalancı çizgidir, değilse de baya çizgi görüyorum ben
Kuzum ben dkh kullanırken benimde adetimi kesmişti bir kez, doktora gitmiştim rahmimi çok incelttiği için ara verdirmişti hapa 1-2 aya düzene girer demişti, yazmak istedim
Artımed ya da daysdoctor değil. Şimdi tekrar yaptım böyle çıktıCanım çizgi var ama testin markası artimed ya da days doctorsa yalancı çizgidir, değilse de baya çizgi görüyorum ben
Kuzum ben dkh kullanırken benimde adetimi kesmişti bir kez, doktora gitmiştim rahmimi çok incelttiği için ara verdirmişti hapa 1-2 aya düzene girer demişti, yazmak istedim
Sağlıkla gelsin diyelimm maşallah çizgi çok netArtımed ya da daysdoctor değil. Şimdi tekrar yaptım böyle çıktıEki Görüntüle 3545237
Çatlatma yapmadım doğum kontrol hapını bıraktım 2 ay önce. Öncesinde regl’m 35-40 günde bir geliyordu son adet tarihim 8 OcakSağlıkla gelsin diyelimm maşallah çizgi çok netkaç gün vardı reglinize? birde çatlamanın kaçıncı günü biliyor musunuz
1 testim kaldı elimde onu da 2 gün sonra yapıp çizgiyi koyu görürsem gidip vericem kanYarın bence kan vermeye gidip kesinleştirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?