Gebelik var mı sizce?

sakladigimbirsey

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2023
470
En iyi cevaplar
1
922
23
26
Merhabalar. 6 aralık'ta korunmayı bıraktık sonrasında 8 ocak'ta ilk regl'mi oldum. Hala olmayınca test yapmak istedim bu şekilde çıktı ama normalde regl'm düzenli değildir dkh ile korunuyorduk o şekilde düzene girmişti bırakınca yine 35-40 günde olurum sandım ama ilk ay düzenli geldi 2.ay gelmeyince bu testi yaptım sizce var mı :)

Eklentiler

• unnamed (1).jpg
    150 KB · Görüntüleme: 91
Hamilesin canım hayırlı olsun

Canım silikte olsa var

Var gibi duruyor ama pek emin olamadım yapabilirseniz eğer erken gebelik testi yapın o daha net olur. Kanda verebilirsiniz direkt.

Var gibi duruyor ama pek emin olamadım yapabilirseniz eğer erken gebelik testi yapın o daha net olur. Kanda verebilirsiniz direkt.
erken test yok elimde ama 2 tane daha bu testten var 2 günde bir yapayım çizgi koyulaşıyor mu diye bakarım olur sanırım. 4 gün sonra koyulaşırsa kan veririm

Var gibi duruyor canım. Ben konudan bağımsız başka birşey sormak istiyorum. Dkh ne kadar süre kullandınız acaba? Ben 7 yıldır kullanıyorum ve adetimi kesmişti bazı bünyelerde yapıyormuş. İlk regl aşırı az ve koyu olmuştu ama 2. Regl aşırı yoğun suan böyle birşey yaşadın mı acaba nemde hapı bırakalı 2 buçuk ay oldu

Ben tam 1 buçuk yıl kullandım aralıksız. Adetimde değişiklik olmadı

Canım çizgi var ama testin markası artimed ya da days doctorsa yalancı çizgidir, değilse de baya çizgi görüyorum ben
Kuzum ben dkh kullanırken benimde adetimi kesmişti bir kez, doktora gitmiştim rahmimi çok incelttiği için ara verdirmişti hapa 1-2 aya düzene girer demişti, yazmak istedim

Aynısını bana da söyledi hap değişti hap değişince 1-2 kez oldum sonra yine aynı olunca daha gitmedim. Gebelik düşünüyorum diye 2 buçuk ay önce bıraktım başıma da böyle bir iş geldi artık hayırlısı diyelim i. Çok teşekkür ederim cevabın için

Artımed ya da daysdoctor değil. Şimdi tekrar yaptım böyle çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…