- 3 Aralık 2019
- 61
- 46
- 3
- 31
- Konu Sahibi Dogakuzeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ne yazık ki ilk 5 dakıka da cıkan sonuc kesın sonucu verir 2 saat cok gec kuruma cizgisi sanırım o bir test daha yap istersenKızlar sizce gebelik var mı çizgi hemen çıkmadı 2 saat sonra çıktıbugün adet günüm normal de adet olmadım
Kızlar sizce gebelik var mı çizgi hemen çıkmadı 2 saat sonra çıktıbugün adet günüm normal de adet olmadım
Canım zaten yumurtlamaya göre hesaplarsam 5 gün var adetime geç yumurtlama oldu bu ay inşallah vardırGebelik olabilir,ben adetime 6 gün varken birkaç saat sonra çıkmıştı dikkate almamıştim ancak doğru alarmmis adet günü yapınca hemen çıktı ikinci çizgi belki sizin geç döllenme falandır,umarım vardır
Öyleyse vardır zira zaten bugün adet gününüz değilmiş yumurtlamadan 13 14 gün sonra gibi hesaplayabilirsiniz bat ıCanım zaten yumurtlamaya göre hesaplarsam 5 gün var adetime geç yumurtlama oldu bu ay inşallah vardır
İnşallah vardır kuzumÖyleyse vardır zira zaten bugün adet gününüz değilmiş yumurtlamadan 13 14 gün sonra gibi hesaplayabilirsiniz bat ı
Kan testi yaptır canım saglık ocagı ücretsiz yapıyorKızlar sizce gebelik var mı çizgi hemen çıkmadı 2 saat sonra çıktıbugün adet günüm normal de adet olmadım
2 saatmi Ben 10 test yptm hepside silik adet gunumde kan verdim 0.2 cikti negatif bugun iki gun gecti AMA kanda bisey yok yani bence adetinin 5 6 gun gecmesini bekle cnm benm gibi olmaKızlar sizce gebelik var mı çizgi hemen çıkmadı 2 saat sonra çıktıbugün adet günüm normal de adet olmadım