• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mı sizce kızlar

Dogakuzeyim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
61
46
3
31
Kızlar sizce gebelik var mı çizgi hemen çıkmadı 2 saat sonra çıktı 😔 bugün adet günüm normal de adet olmadım

Eklentiler

• 0CA0943F-7F91-407A-9B56-3593F9622A3E.webp
    0CA0943F-7F91-407A-9B56-3593F9622A3E.webp
    73,8 KB · Görüntüleme: 93
Bence var canım çizgi çok net. Yarın sabah tekrar başka markayla yap

Kızlar sizce gebelik var mı çizgi hemen çıkmadı 2 saat sonra çıktı 😔 bugün adet günüm normal de adet olmadım
Canım ne yazık ki ilk 5 dakıka da cıkan sonuc kesın sonucu verir 2 saat cok gec kuruma cizgisi sanırım o bir test daha yap istersen

Gebelik olabilir,ben adetime 6 gün varken birkaç saat sonra çıkmıştı dikkate almamıştim ancak doğru alarmmis adet günü yapınca hemen çıktı ikinci çizgi belki sizin geç döllenme falandır,umarım vardır

Gebelik olabilir,ben adetime 6 gün varken birkaç saat sonra çıkmıştı dikkate almamıştim ancak doğru alarmmis adet günü yapınca hemen çıktı ikinci çizgi belki sizin geç döllenme falandır,umarım vardır
Canım zaten yumurtlamaya göre hesaplarsam 5 gün var adetime geç yumurtlama oldu bu ay inşallah vardır

Yani normalde 5-10 dk içinde çıkana itibar ediliyor..2 saat geçtikten sonra çooook silik olan sayılmıyor ama bu baya net..yinede belli olmaz testi yenile canım 😍

2 saatmi Ben 10 test yptm hepside silik adet gunumde kan verdim 0.2 cikti negatif bugun iki gun gecti AMA kanda bisey yok yani bence adetinin 5 6 gun gecmesini bekle cnm benm gibi olma

Back