Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama üç gün geçti ona göre silik değil mi acaba ilk gebeliğimde ikisi koyu olmasına rağmen inanamamıştım çok sağolun inşallah yaaAdet üç gün gecikti ama çizgi silik sizce var Mısır bilemedim![]()
Kan testi verin normal bence benim de boyleydi kopkoyu değildi hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam etsinAma üç gün geçti ona göre silik değil mi acaba ilk gebeliğimde ikisi koyu olmasına rağmen inanamamıştım çok sağolun inşallah yaa
Allah razı olsun inşallah ben bi türlü başıma iyi şeylere geleceğine inanmıyorum da :) çok sağolunKan testi verin normal bence benim de boyleydi kopkoyu değildi hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam etsin
Hamilesiniz geç döllenme olduysa ondan silik çıkmıştır hayırlısı olsun hakkında inşallahAllah razı olsun inşallah ben bi türlü başıma iyi şeylere geleceğine inanmıyorum da :) çok sağolun
Ben bunu görsem direk hamikeyim der mutluluktan havalara uçardmAdet üç gün gecikti ama çizgi silik sizce var Mısır bilemedim![]()
var beli testi arkasını okumadınmıAdet üç gün gecikti ama çizgi silik sizce var Mısır bilemedim![]()
Biliyorum bi kızım var ama onda böyle çıkmamişti kan tahlili verdim 375 çikti :)var beli testi arkasını okumadınmı
Çok teşekkür ederimİkinci çizgi çıkmış hayırlı olsun![]()
Ben bunu görsem direk hamikeyim der mutluluktan havalara uçardm![]()
Amin amin inşallah çok istiyoruz rabbim nasip etsin isteyen herkese☺inşallah böyle devamı gelir kan değerinde de yüksek çıktı size de nasip etsin var ise tekrar tekrar nasip etsin inşallah ☺
iyiy maşallahBiliyorum bi kızım var ama onda böyle çıkmamişti kan tahlili verdim 375 çikti :)
Çok teşekkür ederim :) inşalllahhayirli olsun Rabbim tamamina erdirsin![]()
Adet olacak gibi belirtiler vardi sadece bel ağrisi göğüsde ağri baş ağrisi şişkinlik hafif mide bulantisi midem bozulmuştu öncesinde çünkü pek anlamadim :)Hayirli olsun Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin, kimse sormamis ben sorayim belirtileriniz var miydi :)