- Emoji Skoru
- 300
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi prensen2210
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgiler pembe yüksek ihtimal hamilesiniz kan verip netleştirin hayırlı olsunKızlar normalde dün adet olmam gerekir. Dün ve bugünü testleri hamilelik var mı kurumu çizgisi mi güvenemiyorum
Teşekkür ederimÇizgiler pembe yüksek ihtimal hamilesiniz kan verip netleştirin hayırlı olsun![]()
Ay noldu hamile misinizTeşekkür ederim2 gün daha beklemek istiyorum
Evet hamileyim canım testim art-med çok yalancı çıkartıyor dediler bende doğru çıktı 6 haftalık şuna keseyi felan gördüm çok şükür tek seferde tuttu benim için gebe kalmak kolaymış. İlk bebek olduğu için heyecanlandımAy noldu hamile misiniz
Ay ilk korunmasız ilişkiden sonra mı hamile kaldın genel de %5 diyorlar Rabbim sağlıcakla gelmeyi nasip etsinEvet hamileyim canım testim art-med çok yalancı çıkartıyor dediler bende doğru çıktı 6 haftalık şuna keseyi felan gördüm çok şükür tek seferde tuttu benim için gebe kalmak kolaymış. İlk bebek olduğu için heyecanlandım
Evet hamileyim canım testim art-med çok yalancı çıkartıyor dediler bende doğru çıktı 6 haftalık şuna keseyi felan gördüm çok şükür tek seferde tuttu benim için gebe kalmak kolaymış. İlk bebek olduğu için heyecanlandımben
Benim de reglim 29 hazirandaydı 15 Temmuz vajina girişine oldu tamamen olmadı hamilelik mümkün mü bilmiyorum günümü bekliyorumEvet hamileyim canım testim art-med çok yalancı çıkartıyor dediler bende doğru çıktı 6 haftalık şuna keseyi felan gördüm çok şükür tek seferde tuttu benim için gebe kalmak kolaymış. İlk bebek olduğu için heyecanlandım
Boşalma olmadıysa imkansız gibi sizin ki evet benim ki ilk korunmasız ilişki ile tuttu maşalllah eşimle çok şaşırdıkBenim de reglim 29 hazirandaydı 15 Temmuz vajina girişine oldu tamamen olmadı hamilelik mümkün mü bilmiyorum günümü bekliyorum![]()
Boşalma vajina girişine oldu işte yaaaaa reglim 1 Ağustos gösteriyorBoşalma olmadıysa imkansız gibi sizin ki evet benim ki ilk korunmasız ilişki ile tuttu maşalllah eşimle çok şaşırdık![]()
Yok hayır bizim ki normal içime oldu giriş değilBoşalma vajina girişine oldu işte yaaaaa reglim 1 Ağustos gösteriyoriçim bi şey oldu sizinki de mi kusura bakmayın soruyorum ama vajina girişine oldu
Regle 9 gün var siz ne zaman öğrendiniz acaba yapsam çıkmaz sanırımBoşalma vajina girişine oldu işte yaaaaa reglim 1 Ağustos gösteriyoriçim bi şey oldu sizinki de mi kusura bakmayın soruyorum ama vajina girişine oldu